Rapid a obținut împrumutul lui Gașpar de la Gaz Metan

Rapid a obținut împrumutul lui Gașpar de la Gaz Metan

Dumitru Moldovan, președintele executiv al Rapidului, a dezvăluit că gruparea suceveană s-a înțeles cu formația de prima ligă Gaz Metan Mediaș în privința trecerii pe Areni a fotbalistului Raul Gașpar.

„Ardelenii au fost de acord să ni-l împrumute pe Gașpar, un jucător în vârstă de 22 de ani, care poate evolua la fel de bine atât la mijlocul terenului cât și în atac”, a declarat Dumitru Moldovan. Dacă va ajunge la Suceava în timp util, Gașpar va apuca să debuteze în tricoul Rapidului chiar astăzi, cu prilejul meciului de pregătire cu Bucovina Pojorâta, care se va disputa pe stadionul Areni, cu începere de la ora 18.00.

O singură indisponibilitate are antrenorul Bogdan Tudoreanu pentru acest joc, cea a mijlocașului Ciprian Sumanariu, care s-a accidentat în timpul antrenamentului de luni și se află în repaus total de două zile.

Tehnicianul Rapidului speră ca fotbaliștii săi să evolueze mult mai aproape de valoarea lor în meciul test cu Pojorâta, mai ales că până la primul joc oficial, programat pe data de 27 august, în Turul al IV-lea al Cupei României, au mai rămas puține zile.

Până acum, în partidele amicale din intersezon, „ceferiștii” au bifat două înfrângeri, două rezultate de egalitate și o singură victorie: 1-3 cu FC Botoșani, 2-3 cu SC Bacău (acasă), 1-1 cu SC Bacău (deplasare), 2-2 cu Cetatea Târgu Neamț, respectiv 4-0 cu vicecampioana județeană Șomuzul Preutești.

În continuare, în cadrul programului de pregătire de vară, sucevenii mai au antamate jocuri test cu Cetatea Târgu Neamț, pe data de 17 august, pe teren propriu și cu Bucovina Pojorâta, pe 20 august, în deplasare.

Startul ediției de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a va avea loc pe data de 30 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă