Râmniceanul Marian Roșu numit antrenor la Gloria Buzău!

Râmniceanul Marian Roșu** numit antrenor la Gloria Buzău!

Răsturnare de situație la Gloria Buzău în ceea ce privește numirea unui nou antrenor după plecarea lui Ștefan Stoica. Deși, ieri, principalul favorit pentru preluarea conducerii tehnice era Cătălin Cighir, acesta a purtat astăzi o nouă discuție cu președintele clubului din Crîng, Dan Tulpan, refuzând oferta.
Conform celor declarate de Cighir, motivul care a stat la baza deciziei este acela că nu are timpul necesar pentru a antrena Gloria Buzău, fiind și director la Liceul cu Program Sportiv, dar și angrenarea sa în alte proiecte legate de fotbalul juvenil.

Imediat, cei din conducerea grupării buzoiene au apelat la varianta de rezervă, Marian Roșu (39 ani) cel care până astăzi a antrenat tot o formație de Liga a III-a, Olimpia Rm.Sărat. După ce au discutat condițiile,cele două părți au ajuns la un acord astfel că mâine noul antrenor va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

„Sunt onorat că cei din conducerea clubului s-au gândit la mine. Evident că este o mare provocare pentru mine deoarece Gloria Buzău are un nume în fotbal și nu se compară cu Olimpia Rm. Sărat. Sper să obținem rezultate cât mai bune și să confirm încrederea acordată”, a declarat noul antrenor al echipei din Crîng, Marian Roșu.

Articol scris de Adrian SOARE

Pe aceeași temă