Răducioiu ba, Selymes da!

02 Jul. 2009, 12:46 Bursa transferurilor
Răducioiu ba,** Selymes da!

Fostul internațional a spus pas ofertei lui Walter, deoarece mai are de studiat trei luni la Coverciano

Visul lui Florian Walter de a-l aduce pe “Marele Blond” la Cluj a durat doar o noapte. Răducioiu a refuzat oferta, iar acum favorit să preia banca tehnică a “șepcilor roșii” este Tibor Selymes.
 

Florian Walter a trăit prima dezamăgire în calitate de principal finanțator al lui “U” Cluj. Fostul acționar dinamovist a aflat ieri că nu-l va putea pune antrenor al alb-negrilor pe Florin Răducioiu.

 

„L-am vrut pe Răducioiu, am și vorbit cu el, dar mi-a spus că acum nu poate veni la Cluj, să lucrăm împreună. Mai are de studiat trei luni la Coverciano și nu vrea să renunțe”, a mărturisit Walter, care își menține însă dorința de a instala la “U” un fost component al „Generației de Aur”.


„Aceasta este pofta mea, să am un antrenor tânăr, care să fi jucat și în străinătate. Am lista cu pretendenții în cap, iar zilele viitoare voi discuta cu fiecare în parte. Nu este obligatoriu ca viitorul antrenor să fie prezent luni la reunirea lotului. Le promit însă fanilor că peste cel mult o săptămână echipa va avea un antrenor principal”, a mai spus noul șef al lui „U”.

 

Potrivit unor surse apropiate lui Walter, cap de listă este Tibor Selymes, antrenor liber de contract, care a activat ultima oară la Liberty Salonta. Spre deosebire de Răducioiu, Selymes, care a aflat din presă despre planurile lui Walter la “U” Cluj, este gata să accepte provocarea.

 

„Eu aș veni cu inima deschisă la Universitatea. Aștept doar un telefon ca să mă pun la masa negocierilor. Pentru mine banii nu sunt importanți. Cel mai mult îmi doresc acum să am o nouă provocare ca antrenor”, a recunoscut Selymes.

Cordoș se cere la Frosinone
 

Fundașul lui “U” se află în ultimul an de contract și are șanse mici să continue la Cluj. “Voi discuta personal zilele viitoare cu domnul Walter pentru a vedea ce planuri are de viitor. Eu am oferte concrete din Italia, cea mai tentantă fiind de la Frosinone. Sunt șanse mari să plec în Serie B”, a declarat Andrei Cordoș.
 

 

articol scris de Daniel LUP

02 Jul. 2009, 12:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă