Radu Popa revine la Ineu, Georgiu și Malancu în prag de prelungire

Radu Popa revine la Ineu,** Georgiu și Malancu în prag de prelungire

Polivalentul fotbalist ineuan se întoarce acasă după o experiență de un an în Germania. Jolly-joker-ul Radu Popa a ajuns la un acord cu formația pentru care a mai jucat înainte să plece la VfL Waldkraiburg și va pune umărul la campania pentru Liga a III-a. „Ne-am înțeles cu Radu, va evolua din nou pentru noi”, a confirmat antrenorul Adrian Abrudean.

Din lotul care a promovat, listei compuse din Pașcalău, Talpaș, Nicolau, Iambor și Drăgan i s-a adăugat și Malancu, a cărui înțelegere cu Ineul e prelungită. Pe aceeași lungime de undă e și mijlocașul Vasilică Georgiu. „E încă în vacanță în Italia, dar am căzut de acord”, a dezvăluit „Știli”. „Nu se poate spune că am ridicat ștacheta, nu sunt salarii mai mari decât au fost în Liga a IV-a, ne întindem cît ne e plapuma”, a adăugat fostul mijlocaș.

Luni, când trupa alb-albastră se întoarce în iarbă, la Ineu sunt așteptați câțiva jucători care au apărat returul trecut culorile Europei Chișineu Criș, dar și o serie de fotbaliști a căror identitate va fi făcută publică la momentul potrivit. Ineul a stabilit și primele două amicale ale verii. Pe 12, zărăndanii se duelează cu vecinii de la Șoimii Pîncota, iar o zi mai târziu primesc vizita celor de la Millenium Giarmata.

Președintele Ionuț Benea are și el agenda plină, „Centralul” ineuan intrând în proces de modernizare începând de mâine, atât la clădirea vestiarelor cât și la gazon.

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă