Pușcașu și Munteanu, ultimele noutăți din Zăvoi

Pușcașu și Munteanu,** ultimele noutăți din Zăvoi

Mijlocașul central Andrei Pușcașu (24 ani) și mijlocașul stânga Vlad Munteanu II (24 ani)(foto) s-au alăturat lotului echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

Luni, la reunirea din Zăvoi, singurele nouăți erau mijlocașul ofensiv Enache Câju (31 ani, CS U Craiova) și vârful de bandă Cosmin Neagu (22 ani, Dunărea Galați). Încă doi jucători s-au alăturat lotului pregătit de Erik Lincar. Ieri, la Vâlcea a ajuns mijlocașul central Andrei Pușcașu (24 ani) de la Gloria Buzău, iar astăzi aripa stânga Vlad Munteanu II (24 ani), care ultima dată a evoluat la Corona Brașov.

Dintre cei patru jucători noi, doar Enache Câju a semnat un contract, ceilalți trei urmând a iscăli zilele viitoare, înainte de plecarea în cantonamentul de la Brașov, programată pe 30 iunie.

Vâlcea mai caută un portar, care să suplinească golul imens lăsat de plecarea lui Matache. Până atunci, sâmbătă, CSM va susține un prim amical la Curtea de Argeș cu FC Clinceni.

Opt jucători s-au despărțit deja de Vâlcea. Astfel, Matache, Ureche, Lircă, Todea, Danilo și Cataramă au semnat deja rezilierea contractelor, Nicola este la final de contract și nu i se va propune prelungirea, în timp ce Crețu va veni zilele următoare pentru a își lua și el actele.

Pentru fundașul Marius Briceag există oferte și acesta ar putea fi lăsat să plece în cazul în care Vâlcea va continua în eșalonul secund.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă