Problemele cu portarii de la FC Zalău

15 Feb. 2012, 16:46 Bursa transferurilor
Problemele cu portarii** de la FC Zalău

De la reluarea pregătirilor, cu FC Zalău s-au pregătit nu mai puțin de cinci portari. Dacă Claudiu Chiș și George Cosma erau bătuți în cuie încă din sezonul trecut, la echipă au mai fost aduși Marcel Petcu (Luceafărul Bălan), Alexandru Gudea (Viitorul Zalău) și Vlad Muscan (FC Zalău, juniori republicani B).

La serviciile lui Marcel Petcu s-a renunțat asta datorită faptului că cele două conduceri nu s-au înțeles, astfel că zălăuanii s-au îndreptat spre alte zări. A fost cooptat în lot Alexandru Gudea de la juniorii B ai clubului condus de Daniel Sabău. Gudea a evoluat o repriză pentru FC Zalău în amicalul cu Inter Cizer.

„A fost adus de la Viitorul și îl vom folosi la grupele de juniori republicani. Este tânăr și promite multe. Dacă va juca bine va putea fi adus la echipa mare, el urmând a fi al treilea portar din lotul echipei”, a declarat președintele Ioan Morar.

Pe serviciile lui George Cosma, antrenorul Marius Pașca nu se poate baza de câteva zile. Tocmai de aceea, pentru meciul cu Inter Cizer la echipa mare a fost chemat Muscan de la juniorii republicani.

Vezi pe Sportul Sălăjean declarația antrenorului Marius Pașca despre problemele cu portarii

Claudiu Chiș, titularul incontestabil din prima parte de campionat, a fost folosit în meciul cu Inter Cizer, atât la echipa zălăuană, cât și la echipa din Cizer. Decizia antrenorului este una justificată. Pentu a avea mai mult de furcă, Chiș a fost trimis în tabăra adversă în repriza secundă. Portarul zălăuan și-a stopat colegii în dese rânduri în tentativa de a marca goluri.

15 Feb. 2012, 16:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă