Probleme la Luceafărul? Una dintre achizițiile verii a decis să plece: „Se dorește înjumătățirea contractelor. Sunt convins că vor pleca mai mulți jucători”

Probleme la Luceafărul?** Una dintre achizițiile verii a decis să plece:

Cu doar un punct câștigat în primele trei etape, chiar dacă la începutul sezonului se gândea chiar la promovare, Luceafărul Oradea nu stă de loc pe roze. Unul din fotbaliștii aduși în vară, fundașul de bandă Marius Tomozei (26 ani) și-a reziliat deja contractul, iar gestul său ar putea fi urmat și de alți jucători, după ce conducerea clubului bihorean a anunțat înjumătățirea contractelor existente!

„Am plecat de la Oradea pentru că se dorește înjumătățirea contractelor. Nu am acceptat acest lucru și sunt convins că vor pleca mai mulți jucători”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Tomozei. 

Jucătorul care poate evolua la fel de bine atât fundaș dreapta cât și fundaș stânga nu a apucat se joace pentru Luceafărul în acest sezon și își caută deja altă echipă.

Printre achizițiile făcute în această vară de Luceafărul se numără Ionuț Poiană, Andrei Cordoș, Alin Mutu, Paul Păcurar, Andrei Herghelegiu, Alexandru Iacob, Petre Goge ori Lucian Asanache. Antrenor a fost numit Cornel Țălnar, iar secund Florentin Petre.

Miercuri, de la ora 18:00, Luceafărul Oradea joacă în etapa intermediară, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila, iar sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 5-a, întâlnește în deplasare pe FC Argeș.

În primele trei etape, Luceafărul a obținut doar un punct după ce a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Sportul Snagov (a), 1-2 cu Ripensia Timișoara (a) și 2-3 cu ASA Târgu Mureș (d).

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă