Primul jucător care se desparte de CS Mioveni. Staicu s-a decis și el în privința ofertei primite de la Taraz

Primul jucător care se desparte de CS Mioveni.** Staicu s-a decis și el în privința ofertei primite de la Taraz

Singura plecare certă de la CS Mioveni în această iarnă este în acest moment cea a lui Bogdan Stancu (21 ani). Fundașul dreapta al galben-verzilor și-a reziliat deja contractul cu echipa lui Alexandru Pelici, devenind liber de contract.

„Bogdan Stancu și-a dorit să rezilieze contractul, nu a prins nici multe minute în tur și a vrut să plece. Am reziliat de comun acord și nu știu unde va pleca”, spune președintele Dumitru Olteanu.

Bogdan Stancu a prins doar 50 de minute în actuala ediție de campionat a Ligii 2, 45 în deplasarea de la Arad, când a intrat după pauză în locul accidentatului Tirică, și 5 minute în victoria de la Afumați, când a fost eliminat la scurt timp după ce a intrat pe teren.

Staicu nu pleacă în Kazahstan

Altfel, una dintre ofertele despre care s-a vorbit în această iarnă pentru un jucător de la CS Mioveni a fost cea a lui Marius Staicu. Atacantul a primit o ofertă din partea clubului FK Taraz din Liga a 2-a, prin intermediul fostului coechipier Ioan Mera de la ACS Poli Timișoara.

„Am discutat cu Staicu și nu pleacă. A ținut prietenul lui să-l aibă lângă el la Taraz, dar a spus că nu pleacă. Totul a fost la nivelul unor discuții, nimic concret pentru clubul nostru. De altfel, noi avem un lot omogen și vrem să continuăm cu toții și în returul campionatului”, a mai spus președintele Consiliului Director al CS Mioveni.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Pe aceeași temă