Primul jucător care pleacă de la UTA: „M-a sunat și mi-a spus că nu mai dorește să continue la echipă”

Primul jucător care pleacă de la UTA:**

UTA se desparte de unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului. Instabilitatea financiară l-a determinat pe fundașul Norbert Polgar (28 de ani) să-l sune pe antrenorul Ionuț Popa și să-l anunțe că nu vrea să mai continue la echipa arădeană pentru care joacă din 2015.

În ultimul sezon a fost chinuit de mai multe accidentări, a prins doar 13 meciuri, iar situația delicată din punct de vedere financiar pe care o are acum echipa l-a făcut să ia această decizie. Polgar ar putea rămâne însă în cadrul clubului, după cum spune Ionuț Popa.

„M-a sunat Polgar marți și mi-a spus că nu mai dorește să continue la echipă. Avea programat un concediu în străinătate și oricum era nemulțumit de situația salariilor restante. Am înțeles, însă, că – totuși – va rămâne în club ca și antrenor al grupelor de copii”, a mărturisit, pentru Sport Arad, Ionuț Popa, care a rămas cu o impresie bună în ceea ce-i privește pe trei-patru dintre fotbaliștii noi din lot, dând exemplul fundașului central senegalez Samba Benga.

Altfel, UTA a anunțat pe site-ul oficial agenda amicalelor din această vară:

7 iulie / UTA РEl̦re Bekescsaba
10 iulie / Ripensia Timișoara – UTA
12 iulie / UTA – Mako FC
14 iulie / Debrecen – UTA
17 iulie / UTA – Szeged 2011
19 iulie / El̦re Bekescsaba РUTA
21 iulie / Național Sebiș – UTA
25 iulie / Szeged 2011 – UTA
28 iulie / UTA – Șoimii Lipova

Orele și locurile de disputare ale meciurilor vor fi anunțate ulterior.

Pe aceeași temă