Primul jucător care pleacă de la CS Mioveni. „Nu am ajuns la un acord și ne vom despărți. Îmi pare rău că nu am reușit să promovăm”

Primul jucător care pleacă de la CS Mioveni.**

Ratarea obiectivului promovării l-a determinat pe unul dintre jucătorii echipei CS Mioveni să nu își mai dorească să continue la echipa argeșeană, astfel că a ajuns la un acord cu șefii clubului pentru rezilierea contractului. Fundașul de bandă Marius Tomozei (26 de ani), căci despre el este vorba, a anunțat azi că se desparte de CS Mioveni.

„Mai am contract un an cu Mioveniul, dar aveam drept de renegociere în această vară. Am discutat cu oficialii celor de la Mioveni, nu am ajuns la un acord și ne vom despărți. Din punctul meu de vedere, a fost un an frumos cu Alex Pelici pe bancă. Îmi pare rău că nu am reușit să promovăm”, a spus Tomozei pentru Liga2.ro.

Fundașul lateral a strâns 12 meciuri în acest sezon pentru CS Mioveni. „Cât am fost apt, am jucat. Nu am evoluat în ultimele trei partide din cauza unei întinderi, am stat și m-am refăcut complet. Am ceva discuții cu echipe de Liga 1, vom vedea ce va fi”, a mai spus Tomozei.

În cariera sa, Marius Tomozei a evoluat pentru FC Snagov, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Târgu Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș și CS Mioveni, iar pentru FC Botoșani a bifat două meciuri în Liga 1.

CS Mioveni încă nu și-a încheiat meciurile în acest sezon al Ligii 2, sâmbătă, de la ora 14:00, urmând a disputa partidă, în deplasare la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK. În funcție de rezultatul obținut cu a doua clasată, argeșenii pot termina pe locul 4, 5 sau 6.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă