Primarul Brăilei le-a făcut o vizită jucătorilor Daciei Unirea. „Ne-a dat o doză de încredere că lucrurile se vor rezolva”. Frunză anunță primele transferuri

Primarul Brăilei le-a făcut o vizită jucătorilor Daciei Unirea.

Primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, a fost, miercuri, în vestiarul fotbaliștilor de la Dacia Unirea și i-a asigurat pe jucători că în septembrie vor primi banii de la instituția pe care o conduce. În consecință, atmosfera de la nivelul lotului clubului din Liga 2 s-a schimbat și un prim efect al acestei intervenții din partea edilului a fost că echipa brăileană a câștigat primul amical din această vară, 4-3 cu Metalul Buzău. Însă cea mai mare realizare a clubului brăilean a fost aceea că jucătorii sosiți în probe au semnat, joi, contractele cu Dacia Unirea. Este vorba despre Florin Logofătu, Cosmin Mihai, Olimpiu Bucur, Gabriel Lazăr, urmând ca astăzi să semneze și cei doi jucători de la Unirea Jucu, Paul Cubleșan și Ovidiu Covaciu. Fotbaliștii din vechiul lot semnaseră deja noile înțelegeri.

„Faptul că domnul primar și-a făcut timp să vină în vestiarul Daciei Unirea, deși avea probleme mari în oraș din cauza furtunii de marți după-amiază, ne-a dat o doză de încredere că lucrurile se vor rezolva. Băieții își pierduseră răbdarea, acum lucrurile s-au schimbat, jucătorii pe care dorim să-i transferăm au semnat cu Dacia Unirea, ceilalți din vechiul lot semnaseră deja noile înțelegeri. Din punctul meu de vedere, este un lucru foarte bun și îi mulțumim și pe această cale domnului Marian Dragomir”, a declarat Sorin Frunză, directorul sportiv al Daciei Unirea.

Întrebat dacă va reveni pe teren dacă va fi cazul, directorul sportiv al Daciei Unirea, Sorin Frunză, a spus clar că da: „Dacă va fi nevoie de mine, nu mă dau la o parte. Țin la această echipă și voi intra în teren pentru că va fi cu siguranță foarte greu pentru noi până la iarnă”.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă