Prima achiziție a iernii pentru AFC Hermannstadt! Sibienii au bătut palma cu un fost rapidist

După ce zilele trecute a anunțat primul jucător de care se desparte în această iarnă, de atacantul Dan Roman (31 de ani), AFC Hermannstadt a bătut palma și cu prima achiziție. Verbal deocamdată, deoarece atât fotbalistul, cât și conducerea clubului sibian aflat pe locul 2 în campionatul Ligii 2 sunt în vacanță, întâlnirea urmând a avea loc după sărbători.

Fostul rapidist Alexandru Coman (26 de ani) este primul transfer al iernii pentru AFC Hermannstadt. Ultima dată la CS Balotești, mijlocașul nu s-a lovit de refuzul conducerii clubului ilfovean de a-l lăsa să plece liber de contract după ce a primit oferta de la Sibiu.

„Coman e un jucător valoros, care, pe perioada în care a jucat la Balotești, și-a făcut pe deplin datoria. Nu ne-am putut opune dorinței lui de a merge la o echipă cu pretenții de promovare. Ne bucurăm că din vestiarul Baloteștiului pleacă jucători la echipe fruntașe. Îi urăm mult succes”, ne-a spus antrenorul echipei CS Balotești, Augustin Călin.

Adus la mijlocul lunii august 2017 la Balotești, după ce s-a despărțit de FC Voluntari, Alexandru Coman a jucat în 18 meciuri pentru echipa ilfoveană, în 16 ca titular, și a înscris un gol, cu Ripensia, în meciul câștigat cu 2-1 la Timișoara.

Format de Rapid, club pentru care a debutut în Liga 1 și pentru care a jucat și în Liga 2, Alexandru Coman a mai evoluat în cariera sa la Juventus București (L2), FC Olt Slatina (L2), Petrolul Ploiești (L1), Ethnikos Achna (Liga 1, Cipru), FC Brașov (L2), FC Voluntari (L1) și CS Balotești (L2). Coman a a jucat în ultimul timp ca mijlocaș, însă postul său de bază este de fundaș stânga.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă