AFC Hermannstadt a renunțat la Dan Roman! Atacantul adus de la UTA nu s-a impus nici la Sibiu

AFC Hermannstadt a renunțat la Dan Roman!** Atacantul adus de la UTA nu s-a impus nici la Sibiu

Dacă liderul Ligii 2, Dunărea Călărași, a început perioada de vacanță de după încheierea primei părți a campionatului cu două transferuri, a doua clasată, AFC Hermannstadt, începe cu o reziliere de contract. Echipa lui Dan Alexa i-a adus pe fundașul Alin Dobrosavlevici și atacantul croat Dino Spehar, în timp ce formația lui Alexandru Pelici a renunțat la serviciile atacantului Dan Roman (31 de ani).

Adus în timpul campionatului, la finalul lunii august, după ce începuse sezonul la UTA, Dan Roman nu a reușit să se impună nici la AFC Hermannstadt, astfel că a ajuns din nou liber de contract. Fiindcă a apucat deja să joace la două echipe în acest sezon, Roman nu va mai putea evolua în partea a doua a campionatului pentru un al treilea club.

Văzut ca un jucător de Liga 1 experimentat și care va ajuta în lupta pentru promovare, Roman nu a demonstrat acest lucru nici la UTA, nici la Hermannstadt în acest sezon. Pentru echipa arădeană a apucat să joace doar 181 de minute, în patru meciuri, dintre care doar într-unul a fost titlar. La sibieni a avut ceva mai multe apariții, șase la număr, dintre care tot una ca titular, însă a totalizat doar 137 de minute pe teren. La AFC Hermannstadt a evoluat și pentru echipa secundă a clubului, din Liga 3, acolo unde a reușit să și înscrie.

„Prima despărțire!
Clubul nostru se desparte în aceată pauză competițională de unul dintre cei mai experimentați jucători.
Dan Roman, atacantul cu numărul 33, părăsește echipa, prilej cu care îi mulțumim pentru perioada petrecută la club și îi dorim mult succes în tot ceea ce va face.
Mulțumim!”
, a anunțat AFC Hermannstadt pe pagina sa de facebook.

Pe aceeași temă