Prima achiziție a Chindiei: un dinamovist! A mai evoluat la Târgoviște și fusese chemat în „Ștefan cel Mare” pentru a fi parte din „nou Dinamo”

Mihai Neicuțescu (20 de ani) s-a alăturat, vineri seară, listei lungi de jucători la care Dinamo a renunțat în această iarnă. Iar cariera tânărului mijlocaș ofensiv va continua în Liga 2, la Chindia Târgoviște, club cu care va ataca promovarea în primul eșalon și unde evoluase și înainte de a reveni în „Ștefan cel Mare”.

Produs al „câinilor”, despre Neicuțescu s-a spus că va face parte dintre jucătorii care vor pune umărul la construirea unui „Nou Dinamo”, dar nu a prins decât 224 minute în acest sezon, în șapte meciuri. Cum planurile ofensive ale lui Mircea Rednic sunt altele, fotbalistul cotat la 150.000 de euro și-a căutat rapid o echipă la care să joace. Și a găsit-o.

Astfel, Neicuțescu se va întoarce la Chindia Târgoviște, echipa la care Dinamo l-a mai împrumutat până în vara lui 2018. Sub comanda lui Viorel Moldovan, el va trebui să-i ajute pe târgovișteni în lupta „la baionetă” pentru promovarea în Liga 1. Acum, Chindia e pe locul cinci în Liga 2, cu 44 de puncte, două sub liderul Sportul Snagov.

20 de meciuri și 4 goluri au fost cifrele lui Mihai Neicuțescu în tricoul Chindiei, în sezonul trecut

Până acum, Chindia a renunțat la doi jucători, Bogdan Vasile și Alin Manea. Echipa târgovișteană se reunește pe 10 ianuarie.

Pe aceeași temă