Portarii români sunt pe placul celor de la AS Roma

Portarii români sunt pe placul celor de la AS Roma

La începutul lunii martie a fost chemat în Italia pentru a da probe de joc la Fiorentina și AS Roma, iar acum este aproape de un transfer la formația romană. Ionuț Pop, un puști în vârstă de doar 16 ani, este dorit de Roma și poate deveni urmașul lui Lobonț.

Tânărul portar este un „produs” al celor de la FC Bihor are 1,85 metri și apără pentru echipa de juniori a grupării din Bihor, fiind a treia opțiune pentru formația de senuori. Convocat la naționala României Under 17, Pop a fost remarcat de Bruno Conti și șeful departamentului de scouting de la Roma – Fabio Viviani. Potrivit tuttomercatoweb.it este de așteptat ca în zilele următoare Roma să oficiliazeze mutarea românului.

În sezonul din toamnă, Ionuț Pop a prins de două ori lotul de 18 al FC Bihor, fiind rezervă la jocul din cupă cu Luceafărul și la cel din campionat cu CSM Rm. Vâlcea. De asemenea, Ionuț Pop este component al echipei de juniori A de la FC Bihor, deși este mai tânăr cu doi ani față de nivelul acestei categorii de vârstă.

Pe aceeași temă