Popovici merge și el la Chiajna! „La Timișoara s-a terminat totul”

08 Jun. 2012, 14:08 Bursa transferurilor
Popovici merge și el la Chiajna!**

Concordia Chiajna l-a luat și pe cel mai iubit jucător al lui Poli. Alex Popovici regretă că pleacă în acest fel din Timișoara și speră că va reveni într-o zi acasă. Faptul că va juca în Liga I și mai ales că la actualul club nu se întrevede nicio speranță l-au determinat pe fotbalist să semneze cu ilfovenii.

Ultimul jucător care s-a alăturat „lotului Chiajna” e Alex Popovici, golgheterul returului pentru Poli, cu opt reușite. Acesta a semnat ieri pe trei ani cu ilfovenii și se alătură unui grup timișorean ce devine tot mai masiv la formația ce evoluează totuși în Liga I. „Faptul că e Liga I m-a convins să merg la ei. Faptul că s-a terminat totul la Timișoara. Nu mi-a propus nimeni altcineva ceva în legătură cu un proiect legat de Poli. Normal că-mi pare rău, e casa mea. Trebuie să plec, asta e situația, nu am viitor aici”, a declarat Popovici pentru BanatSport.

Alex transmite un mesaj și suporterilor alb-violeți, care țin mult la el. „Suporterii m-au iubit și cred că mă iubesc în continuare. Să nu-și piardă speranța în Poli, și cu siguranță se va găsi cineva care să preia clubul. Mai devreme sau mai târziu sper să mă întorc”, a spus atacantul timișorean.

Acesta are deja la noul club patru colegi de la Poli. „Sper să fac cinste orașului în continuare prin jocurile din Liga I. E un plus pentru noi că vom fi împreună, ne cunoaștem și va fi acomodarea mai ușoară”, a adăugat Popovici.

Pe lângă Cârstea, Lepmets și Rocha, de ieri s-a mai alăturat lotului Chiajna și fundașul de 18 ani, Claudiu Belu (6 apariții în B2).

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

08 Jun. 2012, 14:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă