Popovici a adus la Foresta alți doi jucători de la SC Bacău. Sucevenii au renunțat în schimb la trei achiziții din această vară

Popovici a adus la Foresta alți doi jucători de la SC Bacău.** Sucevenii au renunțat în schimb la trei achiziții din această vară

Continuă mișcările de trupe la Foresta Suceava, chiar dacă sezonul competițional a început deja. Ultimii nou-veniți sunt fundașul central italian Alessandro Masella, în vârstă de 19 ani, care a mai evoluat în România pentru Ceahlăul Piatra Neamț și SC Bacău, și mijlocașul Lucian Mihai Dumitriu, de 23 de ani, care a jucat până în vară la defuncta SC Bacău.

După cum se vede, cei doi fotbaliști au activat la Bacău sub comanda actualului antrenor al Forestei, Cristian Popovici, care știe așadar foarte bine care este potențialul lor. „Masella și Dumitriu au sosit de ieri la Suceava, se antrenează deja cu noi, urmând ca în cel mai scurt timp să semneze contracte de joc cu Foresta. Sunt doi fotbaliști buni, care în mod sigur vor aduce un plus la echipă”, a declarat directorul sportiv Dănuț Perjă.

Un alt jucător pe care Foresta l-a adus în această vară de la SC Bacău este Dudu Constantin Drugă.

Gruparea suceveană a reușit să obțină ieri și împrumutul portarului Vlad Hînțăscu, care și-a rezolvat în sfârșit situația contractuală cu clubul de care aparține, Viitorul Constanța. În ce-i privește pe Constantin Ferariu și Cătălin Strugariu, pentru a fi legitimați, aceștia așteaptă să fie declarați cât mai repede jucători liberi de comisiile FRF, după ce în returul sezonului precedent au evoluat pentru CSM Sighetu Marmației, respectiv Aerostar Bacău.

Odată cu înregimentarea lui Masella, Dumitriu și Hînțăscu, conducerea Forestei a decis să renunțe la alți trei jucători din lot care ocupau exact aceleași posturi, este vorba de portarul Ionuț Tomșa, fundașul central Grigore Ioan Turda și mijlocașul Alexandru Daniel Creciunesc, fotbaliști care n-au apucat să joace vreun minut în tricoul Forestei în actualul sezon.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă