Popa a revenit cu gânduri mari în Copou: „Sunt sigur că vom promova”

30 Aug. 2011, 23:24 Bursa transferurilor
Popa a revenit cu gânduri mari în Copou:**

La aproape un an după ce a plecat din Copou după un scandal cu fostul finanțator Ionuț Negoiță, antrenorul Ionuț Popa a revenit marți seară la Iași, pentru al treilea său mandat. Contactat de primarul Gheorghe Nichita imediat după umilința din prima etapă cu Dinamo II (scor 1-3), Popică a acceptat să revină pe banca tehnică a Iașiului și speră să readucă echipa acolo unde a lăsat-o la finalul primului său mandat în Copou, în prima ligă.

„Deocamdată nu am stabilit nimic concret, am discutat cu Leo Grozavu și cu primarul Nichita. Cred totuși că această echipă poate promova, dacă nu credeam, nu mai avea rost să vin până aici, rămâneam acasă. Sper ca debutul meu să fie pozitiv, sâmbătă. Sper ca echipa să crească de la meci la meci și să câștige fiecare meci, pentru a realiza obiectivul. Nu știu însă dacă voi putea sta pe bancă la partida de sâmbătă, pentru că sunt suspendat două etape. O etapă am stat, să văd dacă trebuie să mai stau una”, a declarat Ionuț Popa.

Popică a afirmat că își dorește să fie respectat la Iași așa cum și el îi respectă pe ieșeni, iar publicul să fie adus la stadion de rezultatele bune ale echipei. „Îmi doresc să fiu sănătos, să fiu respectat la Iași așa cum și eu îi respect pe ieșeni. Și acum am acasă un tablou de pe vremea când am fost antrenorul echipei în Liga I pe care scrie „Și noi avem un rege, Ionuț Popa”. Respect publicul ieșean și sper ca suporterii să vină la stadion atrași de jocul echipei. Vreau ca echipa să joace bine și să aducă suporterii la stadion”, a spus Popa, care consideră că principalele contracandidate la promovare ale Iașului sunt Delta Tulcea, Viitorul Constanța și Farul Constanța.

Vladu, primul transfer

Popa a afirmat că a venit cu un jucător de la CS Mioveni, este vorba despre fotbalisul de bandă stângă Vladu. „Este greu să aduci acum jucători, la repezeală. Trebuie să ai ochi, trebuie să-i nimerești. Din câte am înțeles, sunt posturi deficitare în echipă și trebuie umblat repede în acest sens. Singurul jucător cu care am venit este Vladu, de la CS Mioveni, un jucător de bandă stângă, post deficitar din câte am înțeles”, a mai spus Popică.

Tehnicianul a afirmat că era de așteptat ca Mioveniul să învingă Mediașul, în condițiile în care echipa lui Cristi Pustai s-a prezentat la acest meci fără mai mulți titulari. „Mediașul s-a prezentat fără 7-8 titulari la Mioveni și era normal ca fosta mea echipă să câștige. Cred că și voi dacă erați antrenor câștigați acel meci. Gazul a avut o echipă firavă”.

Ionuț Popa a condus antrenamentul de marți seară al lui CSMS, împreună cu fostul său colaborator Narcis Ciocârlan. Popică îi ia locul lui Marius Baciu la cârma echipei ieșene la doar o zi după ce tehnicianul numit în vară și-a reziliat contractul cu CSMS. În trei meciuri la Iași, Marius Baciu a înregistrat un eșec (1-3 acasă cu Dinamo II) și o victorie (2-1 la Tulcea) în campionat și o înfrângere în turul 4 al Cupei României, 0-2 în deplasare cu ASC Bacău (liga a treia).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

30 Aug. 2011, 23:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă