Poli își poate lua gândul de la Filip! Dă probe la Getafe

17 Jan. 2012, 19:06 Bursa transferurilor
Poli își poate lua gândul de la Filip!** Dă probe la Getafe

Transferul lui Steliano Filip la FC Timișoara e ca și picat. Tânărul jucător ce aparține de LPS Banatul nu s-a prezentat, ieri, la FC Maramureș Universitar Baia Mare, formație pentru care a evoluat în turul campionatului în Liga a II-a, ci a ales să se ducă în Spania, acolo unde va da probe la echipa a doua a lui Getafe.

Filip a fost chemat în probe, timp de o săptămână, la echipa spaniolă la inițiativa fostului polist, Cosmin Contra, antrenor la o grupă de juniori de-a lui Getafe.

„Voi sta o săptămână aici, în probe la echipa a doua. Sper să rămân și după aceea, ar fi extraordinar să semnez un contract cu Getafe”, a spus Steliano Filip, care în momentul în care a fost sunat de liga2.ro era în aeroportul din Madrid.

Transferul lui Filip la FC Timișoara a devenit incert și din alte motive: pentru că nu va fi alături de alb-violeți în perioada de pregătire și pentru că Dan Pitpaiac, șeful de la Avicola Buziaș (club partener cu LPS Banatul care deține o parte din drepturile federative ale fotbaliștilor născuți în anul 1994), își dorește să-l transfere pe Filip la Baia Mare sau în altă parte decât la Poli.

„Sunt jucători care au fost ceruți de unele echipe pentru a merge în pregătiri. Rămâne de văzut dacă vor fi și acceptați. Ar fi vorba despre Poiană, care este în pregătiri cu U Cluj; despre Achim, care este plecat în pregătiri cu Astra; despre Steliano Filip, care merge azi la Getafe, a spus ieri, la reunirea echipei, președintele FC Maramureș Universitar Baia Mare, Dan Hotico.

522 minute a strâns Steliano Filip în cele 8 meciuri jucate pentru FC Maramureș în Liga a II-a, mijlocașul ofensiv marcând și 2 goruri

Articol scris de Marius ANGHEL și Radu FAUR

17 Jan. 2012, 19:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă