Polgar s-ar putea despărți de FC Olt: „Aș reveni la UTA dacă sunt dorit”

Polgar s-ar putea despărți de FC Olt:** „Aș reveni la UTA dacă sunt dorit

Unii arădeni vin, alții pleacă la echipa pregătită de Dan Oprescu. Scăpată la „mustață” de la retrogradare, FC Olt schimbă liniile și în „malaxor” au intrat și fotbaliștii care au trecut pe la formațiile din județul nostru. Gligor, Siminic, Ignea și – probabil – Alin Pavel vor merge în Oltenia, de unde ar putea pleca Sălăjan, Cuedan și Polgar.

Acesta din urmă nu are încă o ofertă de prelungire a înțelegerii cu formația pentru care a evoluat în destule partide în sezonul trecut, dar are mari șanse să evolueze și la anul în eșalonul secund. „Am avut contacte cu Olimpia Satu Mare și Luceafărul Oradea, însă deocamdată nu am decis nimic. Mi-ar plăcea să revin la UTA, echipa care m-a crescut, dacă sunt dorit. Aș dori să-mi îndeplinesc un vis, acela de a promova și – eventual – a juca în tricoul alb-roșu în Liga 1″, ne-a mărturisit mijlocașul care pe 4 iulie împlinește 24 de ani și care a înscris trei goluri în contul oltenilor în campionatul recent încheiat.

Din informațiile noastre talentatul fotbalist nu se afla pe lista de achiziții a „Bătrânei Doamne”, numai că în curând arădenii nu vor mai fi în postura de a-și alege viitorii componenți ai lotului.
 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă