Pogacsics a fost împrumutat la Panionios

18 Jan. 2012, 16:44 Bursa transferurilor
Pogacsics** a fost împrumutat la Panionios

FC Bihor a rămas fără titularul buturilor. Krisztian Pogacsics s-a înțeles cu formația de primă ligă elenă, Panionios, pentru care va juca până la vară. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru un împrumut al goalkeperului până la finele sezonului.

„Krisztian Pogacsics a fost cedat celor de la Panionios pentru șase luni, atât cât va dura împrumutul său”, a spus președintele orădean, Șerban Morcan.

Portarul în vârstă de 26 de ani a venit la FC Bihor în urmă cu un. El a mai evoluat pentru formația maghiară, Zalaegerszeg.

La finele anului trecut și mijlocașul Ciprian Selagea (22 ani) s-a aflat în probe de joc la echipa elenă aflată pe locul 9 in prima ligă din Grecia, însă nu a fost pe placul celor de acolo și a revenit la Oradea.

Diarra s-a întors accidentat

În altă ordine de idei, la FC Bihor s-a reîntors și fundașul Abdoulaye Diarra, plecat între timp la probe de joc la Gaz Metan Mediaș. Din cauza întinderii suferite la unul dintre antrenamente, jucătorul a ratat cantonamentul din Antalya și cel mai probabil transferul la echipa din Liga I.

Articol scris de Nicolae Mihalcea

18 Jan. 2012, 16:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă