Pîrvulescu și-a găsit echipă. Fostul căpitan al CSM-ului se va lupta pentru promovare

Pîrvulescu și-a găsit echipă.** Fostul căpitan al CSM-ului se va lupta pentru promovare

Liber să aleagă unde vrea să își continue cariera de jucător după ce în această iarnă CSM Râmnicu Vâlcea a transmis că are șanse mari să se desființeze, fundașul central Cătălin Pîrvulescu (25 ani) va merge în cele din urmă la o echipă din Liga 3, cu toate că a fost ofertat de cluburi din Liga 2, printre care și Foresta Suceava. Jucătorul originar din Drăgășani va semna cu liderul Seriei a 4-a, FC Hermannstadt, echipă cu mari șanse de promovare în eșalonul secund.

Cătălin Pîrvulescu va ajunge astăzi la reunirea echipei sibiene, acolo unde va rămâne pentru a contribui la promovare. FC Hermannstadt beneficiază de stabilitate financiară, astfel că este o soluție bună pentru cel mai vechi jucător din lotul vâlcenilor.

În acest sezon, Pîrvulescu a evoluat în 16 jocuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, însă a părăsit de mai multe ori terenul de joc după ce a încasat cartonașul roșu.

Alți trei jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea: Daniel Stana, Sorin Bușu și Samson Nwabueze, au semnat cu Pandurii Târgu Jiu. Nigerianul va rata însă plecarea în cantonament până ce va obține viza pentru Turcia. Există discuții avansate și pentru restul jucătorilor din lotul CSM-ului, care și-ar putea găsi echipe în aceste zile.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă