Petrolul Ploiești se întărește cu sârbi și bulgari

01 Sep. 2009, 19:05 Bursa transferurilor
Petrolul Ploiești se întărește cu sârbi și bulgari

 

La Petrolul au sosit, la începutul acestei săptămâni, doi fotbaliști bulgari, care vor fi urmăriți la următoarele antrenamente de Valeriu Răchită. Peicho Deliminkov și Martin Hristov vor încearcă să îl convingă pe antrenorul ploieștenilor că merită păstrați în lot.

 

Deliminkov evoluează pe postul de fudaș și până să ajungă la Petrolul a mai evoluat la șapte echipe, atât din Bulgaria, dar și din Malta sau Letonia, însă cea mai cunoscută este Chernomoreț.

 

Al doilea fotbalist aflat în probe e mijlocaș stânga și are 28 de ani. A mai evoluat la Svetkavitsa, Chernomorets, Slavia Sofia și Vidima Rakovski.

 

Totodată, vor mai veni și doi fotbaliști sârbi, dar momentan așteaptă viza pentru România, după care vor ajunge la Ploiești. Este vorba despre Bozidar Cosic și Aleksandar Mijatovic, ambii fundași și având aceeași vârstă, 27 ani.

 

CV-ul lor e și mai impresionant. Cosic a mai jucat la Utrecht (Olanda), Debrecen (Ungaria) și alte echipe din Serbia, Rusia sau chiar Germania (la KFC Uerdingen 05). Mijatovic a evoluat ultima oară la FC Vojvodina Novi Sad, după ce în cariera sa a bifat mai multe echipe din Serbia, dar și una din Grecia (FC Kallithea).

 

Articol scris de: Marian Dima

01 Sep. 2009, 19:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă