Petrolul Ploiești caută un fundaș stânga

27 Jan. 2009, 13:16 Bursa transferurilor
Petrolul Ploiești** caută un fundaș stânga

Din lista de fotbaliști propusă Petrolului de către agentul Marian Savu, antrenorul găzarilor, Sebi Tudor, a ales să-l vadă la pregătire pe fundașul stânga în vârstă de 22 de ani, Vladimir Jovanovic. Fost jucător la FC Național și Petrolul Ploiești, Marian Savu este acum procurator de jucători.

Decizia lui Tudor asupra sârbului are la bază faptul că postul pe care acesta evoluează este considerat, în acest moment, unul deficitar la echipa ploieșteană.

„Noi i-am facut invitația de a veni în România încă de săptămâna trecută, dar viza nu poate fi obținută bătând din palme. Zilele acestea va apărea la echipa și Sebi Tudor va fi cel care va decide dacă merită sau nu să facă parte din lot pentru retur”, a declarat directorul general de la Petrolul, Edi Alexandru, pentru www.prahovasport.ro.

Jovanovic ar putea fi urmat, la Petrolul, și de alti jucatori străini, tot pe filiera Marian Savu, dar nici jucătorii români nu vor fi neglijați, în această săptămână fiind așteptați la pregătirile echipei un atacant și un mijlocaș stânga.

27 Jan. 2009, 13:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă