Petrescu a debutat, Căinari a plecat!

Petrescu a debutat,** Căinari a plecat!

Cu prilejul jocului de la Bacău, scor 1-1, a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Rapidului mijlocașul Mihai Petrescu (foto, primul din dreapta), care în turul campionatului a fost jucător de bază la Unirea Alba Iulia, în Seria a II-a a ligii secunde.

„Petrescu a evoluat aproape o oră și nu a făcut-o deloc rău, lăsând o primă impresie pozitivă”, a precizat antrenorul secund al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În vârstă de 25 de ani, Petrescu a mai trecut în cariera sa pe la Mureșul Deva și Voința Sibiu și poate evolua la fel de bine atât ca mijlocaș, dar și ca fundaș stânga.

Jucătorul venit de la Unirea Alba Iulia urmează să mai fie testat de Rapid și în următoarele două meciuri amicale, cu Ceahlăul II Piatra Neamț, pe 27 februarie, și cu Petrotub Roman, pe 1 martie, ambele în deplasare.

Căinari a plecat cu Sporting în Republica Moldova

Chiar dacă a efectuat toată perioada pregătirii de iarnă sub comanda antrenorilor Ovidiu Murariu și Bogdan Tudoreanu, viitorul lui Cornel Căinari în tricoul Rapidului a devenit incert. Din cauza scurtcircuitului ce a apărut în cadrul negocierilor între clubul Sporting, de care aparține jucătorul, și gruparea Rapid, acolo unde acesta a evoluat sub formă de împrumut în ultima jumătate de an, Căinari a fost rechemat la bază de managerul alb-verzilor, Ciprian Anton.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a fost cooptat, de altfel, în delegația celor de la Sporting pentru turneu de meciuri amicale din Republica Moldova. „Consider că este vorba de o neînțelegere minoră, care se poate rezolva fără probleme. Ne dorim să-l putem păstra în continuare pe Căinari la Rapid, pentru că este un jucător care s-a integrat foarte bine în sistemul nostru de joc. Dacă nu, vom fi nevoiți să căutăm un alt fotbalist cu calități similare, capabil să-l substituie cu succes”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: sport.bacaul.ro
 

Pe aceeași temă