Pentru Dumitrache, Copos trebuie să discute cu Mioveniul

Pentru Dumitrache,** Copos trebuie să discute cu Mioveniul

Alexandru Dumitrache, jucătorul pe care George Copos se pare că îl vrea la Rapid pentru postul de fundaș dreapta, nu va ajunge așa ușor în Giulești. Pentru el, patronul Rapidului trebuie să trateze cu oficialii clubului de Ligă a II-a, CS Mioveni, fotbalis­tul aparținând acum de acest club. Dumitrache și mulți alți fotba­liști au fost transferați în vară de la FC Dani Coman, iar CS Mio­veni deține peste 50% din drep­tu­rile lor, fiind clubul care poate decide soarta și viitoarea desti­na­ție a acestor jucători.

„Dacă ci­ne­va vorbește de transferul lui Dumitrache, trebuie să discute, în primul rând, cu noi, deoarece suntem coproprietari cu Dani Co­man, iar jucătorul este acum le­gitimat la Mioveni. Deocamdată, nimeni nu a solicitat transferul lui și nici al altui jucăor. Discuții au mai fost, dar nimic concret sau pe hârtie. Orice jucător poate fi transferabil, dar pentru o sumă corectă și eventuale procente din transferul ulterior. Am vorbit cu Dani Coman în ultimul timp, însă nu mi-a zis nimic de vreun jucă­tor că este dorit de vreun club. Într-un an, cel puțin doi jucători pot face pasul fără probleme la Liga I, iar apoi vor urma și alții”, spunea președintele CS Mio­veni, Dumitru Olteanu.

În această iarnă, un alt jucător care a evoluat în turul campionatului în Liga a II-a, la CS Mioveni, a ajuns în Giulești. Este vorba despre Emil Dică, mijlocaș crescut la FC Argeș și care a mai trecut pe la Rapid, dar și pe la CFR Cluj.

 

Sursa: Curierul Zilei

 

Pe aceeași temă