Pătulea revine la Farul. Giani Nedelcu spune de cine a fost blocat transferul lui Vezan

Numărul achizițiilor din această vară de la FC Farul cresc aproape pe zi ce trece. După ce președintele Consiliului Director Giani Nedelcu anunța că a bătut palma cu Florin Pătrașcu, Sorin Chițu și Daniel Barna, conducătorul „marinarilor” a făcut public un nou transfer. Adrian Pătulea a fost convins să revină la Constanța după trei ani, perioadă în care a trecut pe la CSMS Iași, FC Vaslui și Academica Argeș Pitești.

Atacantul de 30 de ani care își relansa cariera la FC Farul în sezonul 2011/2012, atunci când înscria 15 goluri în 27 de meciuri în Liga 2 și ajungea să evolueze în prima ligă la Iași (29 meciuri și 6 goluri) și Vaslui (27 meciuri și un gol), revine la Constanța din postura de jucător liber de contract după ce în campionatul recent încheiat a îmbrăcat tricoul celor de la Academica Argeș Pitești, club redenumit FC Clinceni în această vară. La Pitești, Pătulea nu a jucat prea mult din cauza unor accidentări, însă în cele 14 partide pe care le-a bifat a înscris de 7 ori.

Pe lângă cei patru jucători, Farul a fost aproape să-l transfere și pe Ovidiu Vezan, dar poartă negocieri și cu Vasilică Cristocea. „Până acum, în afară de Pătulea, am mai bătut palma, dintre jucătorii experimentați, cu Florin Pătrașcu, Sorin Chițu și Daniel Barna. Mai avem însă discuții avansate și cu alți fotbaliști rutinați, cu care să ne întărim. Sunt jucători pe care îi știm și pe i-am urmărit în returul sezonului trecut. Ne înțeleseserăm și cu Ovidiu Vezan, însă de la Delta Tulcea nu a fost de acord cu transferul Mihai Guliu”, a spus Giani Nedelcu pentru Ziua de Constanța. Vineri, la Constanța, a venit și fundașul Alexandru Giurgiu.

Altfel, sâmbătă dimineață, stadionul Farul II a gazduit un meci „în familie” al echipei din Liga 2, în care antrenorii Constantin Gache, Ion Barbu și Gică Mina au urmărit la lucru jucătorii aflați în acest moment în lot. S-au disputat două reprize de câte 35 de minute, scorul fiind 1-1, prin golurile reușite de Ciochină, respectiv Valentin Ion.

Foto: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă