Patru jucători noi la antrenamentele lui Ionuț Popa, dintre care doi stranieri. Costea anunță și vizita unuia dintre posibilii investitori

Patru jucători noi la antrenamentele lui Ionuț Popa, dintre care doi stranieri.** Costea anunță și vizita unuia dintre posibilii investitori

Față de lotul de jucători pe care l-a avut la primul antrenament pentru noul sezon al Ligii 2, Ionuț Popa a avut la a doua ședință de pregătire patru nume noi: doi jucători români și doi stranieri. Alexandru Avram (foto) și Paul Cubleșan, care au evoluat ultima dată la Călărași, respectiv Brăila, dar și un francez și un senegalez au fost la antrenament alături de utiști.

„S-au alăturat lotului patru noi jucători, Alexandru Avram, de la Călărași, Paul Cubleșan, de la Brăila, plus un jucător francez de bandă din liga a treia spaniolă și un fundaș central senegalez. De asemenea, pe lângă cei patru jucători, la antrenamentul de astăzi va fi prezent unul dintre reprezentanții belgienilor care sunt interesați de echipă”, a spus, pentru Sport Arad, team-managerul Marian Costea.

Avram era văzut ca o mare speranță a Oțelului, pe când echipa juca în Liga 1, iar ulterior a mai evoluat pentru Dunărea Galați, FC Brașov, AFC Hărman sau Dunărea Călărași, Dan Alexa renunțând la serviciile sale imediat după promovarea în prima ligă. Cât îl privește pe Cubleșan, acesta a semnat cu Dacia Unirea Brăila la începutul sezonului recent încheiat, acolo unde a ajuns de la Unirea Jucu.

Costea: „Mai întâi vrem să vedem jucătorii pe care putem să îi atragem, apoi îl fixăm obiectivul”

Noul membru al staffului tehnic al UTA-ei, Marian Costea, a vorbit și despre planurile pe care le are la echipa arădeană. „Mai întâi vrem să vedem jucătorii pe care putem să îi atragem, apoi îl fixăm obiectivul. Sunt un tip deschis, suporterii și oamenii din oraș merită să fie la curent cu ce se întâmplă la echipă, am vorbit cu mai mulți jucători foarte buni pe care sperăm să îi aducem, dar nu pot să le dau numele până nu batem palma. De asemenea, pe Ionuț Popa îl cunosc de mulți ani, e un profesionist, iubește această echipă și acest oraș, ar fi păcat să nu îl păstrăm. Ținem în continuare legătura și cu Marius Stan, colaborăm, chiar dacă el nu a rămas aici. Am contactat niște jucători, încercăm să-i aducem, totul e în funcție de bugetul pe care îl putem face rost”, a spus Costea, care nu exclude ca la UTA să vină cu bani investitorii belgieni cu care era în discuții Marius Stan: „Într-adevăr, de la un grup de investitori belgieni am pornit cu ideea unui proiect dedicat unei echipe dintr-un oraș unde se vrea performanță. UTA merită acest lucru. Când spui Arad, spui UTA, echipă merită să ajungă din nou pe culmi mai înalte”.
 

Pe aceeași temă