Pasăre a zburat la Vâlcea

17 Jul. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Pasăre** a zburat la Vâlcea

Antrenorul CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon, mizează pe foștii jucători ai echipei. După ce săptămâna trecută l-a adus pe mijlocașul Sergiu Popescu, luni seara, la Vâlcea a venit și fundașul Marius Pasăre.

Astfel, dacă negocierile se vor termina cu bine, S. Popescu și Pasăre revin împreună la Râmnicu Vâlcea după doi ani petrecuți la Alro Slatina.

„După despărțirea de Alro, am fost sunat de Alin Artimon, cu care am lucrat un an și jumătate la Vâlcea și care mi-a spus că își dorește să revin la CSM. A fost persoana cea mai interesată de serviciile mele și asta contează mult pentru mine. Am venit cu inima deschisă, prezența domnului Artimon îmi garantează că la Vâlcea este o treabă serioasă. Am stabilit în mare condițiile ce mi se pot oferi, până vineri voi da un răspuns definitiv. La Slatina am avut o perioadă bună cu rezultate frumoase, păcat că nu s-a promovat, a fost un lot valoros și condiții excelente. Eu la bază sunt fundaș drepta, dar de la venirea domnului Cârțu la Slatina, am jucat numai fundaș central” a spus Marius Pasăre.

Articol scris de Adi Georgescu

Foto: photochic.ro

17 Jul. 2012, 17:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă