Parteneriat între FC Bihor și CS Oșorhei: trei juniori împrumutați în Liga 3, două nume noi la orădeni

Parteneriat între FC Bihor și CS Oșorhei:** trei juniori împrumutați în Liga 3, două nume noi la orădeni

Conducerea clubului FC Bihor a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului CS Oșorhei privind o colaborare între cele două părți. Într-o primă fază, FC Bihor va împrumuta în această iarnă, până în vară, timp de șase luni, trei tineri fotbaliști la echipa bihoreană de liga a treia: Adrian Petricău, Borșa și Coriolan Chiș.

Pe de altă parte, jucătorii Ember și Cristi Andor se antrenează deja cu echipa FC Bihor și în aceste zile urmează să semneze contractele de joc cu echipa orădeană de Liga 2

„Am discutat cu cei din cadrul conducerii clubului CS Oșorhei și am ajuns la un acord să avem o înțelegere avantajoasă pentru cele două echipe. Astfel, noi vom împrumuta la echipa din Oșorhei jucători tineri care nu vor prinde lotul echipei de liga a doua și vor putea evolua în liga a treia. Ei, la rândul lor, au nevoie de jucători tineri, pentru că așa prevede regulamentul competițiilor”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

FC Bihor este în continuare în căutarea unui atacant și speră în înțelegerea cu Gheorghe Popescu, de la Sânmartin.

„Sper ca cei din conducerea clubului CSC Sânmartin să ne înțeleagă și să ni-l lase pe Popescu, pentru că am avea nevoie de el. Jucătorul și-a dat acordul să vină la noi, însă conducerea lor nu prea este de acord”, a mai declarat președintele Viorel Nemeș.

Se încearcă în continuare găsirea soluțiilor ca echipa FC Bihor să susțină un stagiu de pregătire centralizată în această iarnă.  Între timp, jucătorii echipei de Liga 2 și-au primit și partea de salarii rămasă restantă pentru luna octombrie, astfel că majoritatea fotbaliștilor echipei FC Bihor mai au restanțe salariale aferente lunilor noiembrie și decembrie.

Sursa: FC Bihor

Pe aceeași temă