Pandurii speră să-și păstreze golgheterul, jucătorul care a semnat cu „U” Cluj: „Îi expiră contractul de-abia la vară. Va fi o pierdere plecarea lui”

Pandurii speră să-și păstreze golgheterul, jucătorul care a semnat cu

După ce golgheterul Nicolae Daniel Pîrvulescu declarase că și-ar dori să plece încă din această iarnă la „U” Cluj, deși contractul cu „Șepcile roșii” intră în vigoare de la 01.07.2019, antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, crede că jucătorul de 22 de ani va continua la Târgu Jiu și în partea a doua a actualului sezon.

„Tot ce știu este că Pîrvulescu este jucătorul nostru până la sfârșitul campionatului, atunci când am înțeles că îi expiră și contractul. Nu știu dacă va pleca liber, dar eu asta știu, că până la finalul acestui sezon este fotbalistul Pandurilor. Bineînțeles că va face față la Cluj. Eu îmi doream totuși să plece la o ligă superioară, dar dacă a ales să plece în Ardeal, mă bucur pentru el. Universitatea Cluj este o echipă foarte bună și eu sunt sigur că va promova în Liga 1 în acest an”, a declarat Bogoi, confom gorjeanul.ro.

Antrenorul echipei Pandurii este de părere că plecarea lui Pîrvulescu va lăsa o gaură mare în atacul echipei sale. „Bineînțeles că ar fi o pierdere pentru noi. Este golgheterul echipei, a jucat foarte bine în acest tur de campionat, dar viața își urmează cursul firesc. Dacă noi avem jucători interesanți pentru alte echipe mai bune, pe mine nu poate decât să mă bucure”, a concis Bogoi.

Dodoi, tot mai aproape de revenire

Indiferent dacă Pîrvulescu va rămâne sau nu la Târgu Jiu în această iarnă, Pandurii își va repatria și fostul golgheter, Gabriel Dodoi.

Bogoi a declarat că negocierile cu Sepsi sunt foarte avansate, iar atacantul de 20 de ani îmbrăca, din nou, tricoul echipei din orașul natal. „Sunt discuții. Din ce am înțeles, Dodoi va juca la Târgu-Jiu din acest retur. E un jucător care trebuie să joace, el a făcut un salt foarte mare prin plecarea iarna trecută, la CFR Cluj. E și foarte tânăr, cred că e un lucru foarte bun că va veni să prindă din nou meciuri”, a spus Bogoi.

Janos Bokor, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, a transmis încă de acum două săptămâni că Dodoi a plecat de la echipa sa și crede că merge la Pandurii. „Dodoi, ne-a părăsit și el. Este jucătorul CFR-ului și dorește să joace mai mult. Este un copil tânăr și așa am căzut de acord cu Eugen (n.r. – antrenorul Eugen Neagoe), ca să-l lăsăm să plece. Echipa de la Târgu Jiu ne-a contactat că Dodoi o să continue la ei. Îi urez baftă și să reușească mai departe”, a spus Bokor.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă