Panait a plecat de la SCM Argeș: „Pe astfel de jucători nu te poți baza la meciurile de cam­pionat”

Panait a plecat de la SCM Argeș:**

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești continuă pregătirea pe plan local până la începerea meciurilor de verificare din această perioadă precompetițională. Sub conducerea lui Valentin Sinescu, alb-violeții efectuează câte două șe­dințe de pregătire la stadionul Nicolae Dobrin, dar și la sala de forță. Teh­ni­cianul piteștean încearcă să își completeze lotul cu care va aborda returul campionatului.

Argeșenii au renunțat în această pe­rioadă la cinci jucători, dar au și adus patru. Oficialii grupării din Trivale au avut parte, ieri, de o surpriză neplăcută. Fundașul stânga Bogdan Panaint care în prima parte a sezonului a evoluat la echipa de ligă secundă, Unirea Slo­bo­zia, a anunțat conducerea clubului că nu va mai rămâne la echipa din Pitești. Fotbalistul care în cariera sa a jucat la FC Vaslui și Steaua a ales să plece de la SCM Pitești, cu care se pregătise timp de o săptămână.

„S-a pregătit cu noi, iar ieri, a venit și ne-a spus că nu mai poate rămâne, deoarece are o o­fertă din altă parte. Am discutat cu el, în­să nu și-a schimbat decizia. L-am lă­sat să plece, pen­tru că pe astfel de jucători care inițial își dau cuvântul, iar apoi se sucesc nu te poți baza la me­ciurile de cam­pionat. Noi vrem să luăm jucători care să aibă și caracter, iar Panait prin ceea ce a făcut a demonstrat că lasă de dorit. Nu trebuie să facem un capăt de țară din plecarea lui și căutăm soluții pentru acoperirea acestui sport”, a spus Gabi Alexe, direc­torul sportiv al SCM Pitești.  

Cinci amicaluri fixate

Piteștenii vor începe peste puțin timp seria jocurilor de verificare. Staff-ul teh­nic își dorește ca, până pe 28 fe­bru­arie, când începe returul, echipa să joace șap­te amicaluri. Până acum, alb-violeții au fixat cinci dintre acestea. Primul va fi pe 1 februarie cu echipa de Liga a IV-a, Sporting Pitești, urmând ca pe 5 fe­bru­a­rie să joace cu echipa de liga secundă, FC Olt. Pe 8 februarie, alb-violeții se vor deplasa la București pentru un joc de verificare cu Metaloglobus, echipă de Liga a III-a. Pe 11 februarie, SCM Pi­tești va disputa un amical cu CS Mio­veni, iar pe 21 februarie, va întâlni pe Gaz Metan Podari, echipă de Liga a III-a. Condu­că­torii vor ca echipa să mai joa­ce încă două partide de verificare, pe 14 și 18 fe­bruarie, însă până acum nu au fixat niciun adversar

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă