Noul FC Argeș a realizat încă un transfer, un mijlocaș de la CS U Craiova care în sezon trecut a debutat în Liga 1

Cu o săptămână rămasă până la startul noului sezon competițional al Ligii 2, noul FC Argeș a mai realizat încă un transfer în această vară.

Conducerea clubului alb-violet a reușit înaintea ultimului amical să-l împrumute de la CS U Craiova pe mijlocalul Radu Bîrzan (17 ani, foto mic). Născut pe 12 septembrie 1999, jucătorul originar din Vâlcea, a făcut pasul la echipa mare a oltenilor când aceasta era antrenată de Gigi Mulțescu. În sezonul trecut a bifat 84 de minute jucate în meciurile cu CFR Cluj (câștigat cu 3-0 în Gruia) și Viitorul (pierdut cu 0-1 pe teren propriu).

Radu Bîrzan a fost folosit în campionatul trecut mai mult la echipa secundă a craiovenilor, în Liga 3, însă acum are șansa să se remarce la Pitești. Antrenorul Iordan Eftimie i-a dat deja prilejul să debuteze la noul FC Argeș, în amicalul de vineri seară cu Chindia Târgoviște, câștigat de alb-violeți cu 2-1.

În această vară, nou-promovata în Liga 2 a mai realizat achizițiile: portarul Octavian Popescu (ex CS Mioveni), fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov), Cătălin Toriște (ex Metalurgistul Cugir, dat împrumutat de la Viitorul Constanța) și Bogdan Vișa (ex CS Mioveni), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Academica Clinceni, dar împrumutat de la Viitorul Constanța) și Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal „Dani Coman”, ultima dată tot la SCM Pitești) și atacantul Andrei Nilă (ex CS Mioveni). Situația lui Costinel Tofan încă nu e clară, fiindcă mijlocaul încă nu s-a despărțit de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Altfel, clubul piteștean așteaptă cu nerăbdare ședința de marți a Comitetului Executiv al FRF pentru a scăpa de denumirea de SCM Pitești și de a fi recunoscut în noul sezon ca FC Argeș Pitești.

Pe aceeași temă