Pană are ca obiectiv pentru retur 12 victorii din 12 meciuri! Morcan promite cinci jucători cu experiență de Liga I

Pană are ca obiectiv pentru retur 12 victorii din 12 meciuri!** Morcan promite cinci jucători cu experiență de Liga I

Prezent la reunirea lotului, președintele lui FC Bihor, Șerban Morcan, era încrezător că noul antrenor va reuși să redreseze jocul formației orădene și că lupta pentru promovare nu s-a încheiat. Oficialul spune că obiectivul pentru retur este câștigarea tuturor celor 12 jocuri rămase de disputat.

„Eu personal sunt optimist. Obiectivul nostru pentru retur este 36 de puncte (nr. – numai victorii în cele 12 jocuri). Ce se va întâmpla rămâne de văzut. La sfârșit vom trage linie și vom vedea, dar acesta este obiectivul nostru”, a declarat Șerban Morcan.

Președintele orădenilor vrea să facă o adevărată revoluție în această iarnă în privința transferurilor. După ce a reușit să-l împrumute pe Cristian Bud de la CFR Cluj, Morcan susține că la FC Bihor vor mai veni alți cinci jucători cu experiență de Liga I. O parte dintre acești fotbaliști vor veni sub formă de împrumut, alți liberi de contract.

„Mai suntem în discuții cu alți cinci jucători cu experiență de Liga I. În zilele următoare, după ce se clarifică situația la cluburile lor, vor veni la Oradea”, a conchis președintele clubului, Șerban Morcan, citat de fcbihor.ro.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: eBihoreanul

Pe aceeași temă