Pălimaru: „Îmi doresc să revin la Suceava”

10 Nov. 2008, 17:15 Bursa transferurilor
Pălimaru:**

Împrumutat de Poli Iași la Petrolul la începutul acestui sezon, Clement Pălimaru a intrat în conflict cu conducerea clubului prahovean și a decis să rupă orice colaborare cu gruparea ploieșteană. Pălimaru a declarat că se va pregăti la Suceava începând din această săptămână, urmând ca din retur să evolueze pentru FC Cetatea.

În vârstă de 22 de ani,Pălimaru este originar din Botoșani. Atacantul, care este foarte aproape de a reveni la Cetatea Suceava, a mai evoluat pe Areni în sezonul 2005-2006, când a îmbrăcat de 13 ori tricoul galben-albastru și a marcat 5 goluri.

Fost internațional de tineret, Pălimaru este cunoscut în lumea fotbalului ca fiind un jucător talentat dar capricios. Ex-ieșeanul a adunat 43 de meciuri în Liga 1, toate pentru formația din Copou, echipă pentru care a marcat de 4 ori.

"Îmi doresc să revin la Suceava. La Petrolul nu mi s-a dat șansa să joc și, de aceea, m-am decis să încheit orice socoteală cu cei de acolo. Eu sunt sub contract cu Poli Iași, fiind împrumutat la Ploiești la începutul acestui sezon. Vreau să joc la Suceava pentru că sunt acasă la mine. Am 22 de ani și am multe de spus în fotbal"
, a spus Clement Pălimaru.

Pălimaru a mai evoluat la Cetatea Suceava și în sezonul 2005-2006

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

10 Nov. 2008, 17:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă