Pălimaru și Dedu, ca și plecați de la Gloria. Mai mulți jucători nu vor să mai rămână din cauza situației financiare critice

Marius ANGHEL 14 Jul. 2015, 14:02 Pregătiri, amicale
Pălimaru și Dedu, ca și plecați de la Gloria.** Mai mulți jucători nu vor să mai rămână din cauza situației financiare critice

Reunită la începutul săptămânii trecute cu majoritatea jucătorilor pe care i-a avut în lot la finalul campionatului recent încheiat, Gloria Buzău e pe cale să își piardă cei mai importanți fotbaliști din cauza incertitudinii care planează asupra clubului. Mai mult, antrenorul Viorel Ion a schimbat plan în privința cantonamentului, acesta urmând a nu mai avea loc pe Valea Prahovei.

Golgheterul Clement Pălimaru va pleca în Republica Moldova, acolo unde a ajuns la un acord cu o echipă din prima ligă, scrie Șansa news. Rămași și fără Ferdin Amet, pe lista celor care vor alege altă destinație se numără și mijlocașul Mugurel Dedu și atacantul Adrian Răduca, cei doi dorindu-și rezilierea contractelor. Aceeași sursă scrie că Viorel Ion a suspendat antrenamentul de ieri seară, iar astăzi după-amiază va avea o discuție lămuritoare cu jucătorii săi pentru că mai mulți dintre ei sunt deciși să plece din cauza situației financiare critice. Chiar și antrenorul ar fi tentat să lase Gloria în aceste condiții.

În privința stagiului de pregătire care se dorea a fi făcut la Predeal, stafful Gloriei a decis să renunța la el și să meargă pe o variantă mai ieftină. La finalul lunii iulie, jucătorii echipei buzoiene se vor deplasa la Sărata Monteoru, stațiune devenită deja tradițională în privința efectuării cantonamentelor de vară sau iarnă.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2015, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă