„Dubla” lui Pălimaru i-a adus victoria Gloriei în testul cu Dacia Unirea. VIDEO | Analiza lui Viorel Ion de după amical

Gloria Buzău și-a continuat, sâmbătă dimineață, seria meciurilor de verificare din această vară, întâlnind pe teren propriu pe Dacia Unirea Brăila, colegă de serie în Liga 2 pe care a învins-o cu 2-1.

Echipa din Crâng a deschis scorul prin Pălimaru (19), după ce acesta a fructificat cu un șut din careu, la colțul lung, pasa în adâncime a lui Nini Popescu. Chiar dacă buzoienii au mai încercat de câteva ori poarta adversă, spre finalul primei reprize oaspeții au restabilit egalitatea în urma unui corner executat de Necoară și finalizat de Ivan (43) cu o lovitură de cap din șase metri. Gloria a izbutit totuși să se impună, grație aceluiași Pălimaru, care în ultimele secunde ale meciului a avut o execuție frumoasă, trimițând mingea sub bara transversală cu un șut din interiorul careului.

Antrenorul Gloriei, Viorel Ion, a început partida cu următorul unsprezece: Stoicescu – Chivu, Ghinea, Vlaicu, Ghiță, Marcu, Iordache, Popescu, Burlacu, Danciu, Pălimaru. Au mai evoluat: Sîrbu – Dăniță, Al. Marin, Koprindzhiynski, Ghiviziu, Dimian, Voicu și Ioniță.

De partea cealaltă, tehnicianul echipei Dacia Unirea Brăila, Alin Pânzaru, a utilizat următoarea formulă: Mitrea – Niță, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Pușcașu, Olenic, Moise, Necoară – Onofraș, Muscă. Au mai jucat: Leu – Vârlan, Istrate, M. Dima, G. Iordache, Stângaciu, Iosofache și P. Ioan.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă