Ovidiu Cherciu și Claudiu Crișan nu sunt de FC Zalău

25 Jan. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
Ovidiu Cherciu și Claudiu Crișan** nu sunt de FC Zalău

Cei doi jucători tineri au venit în această iarnă sub comanda lui Marius Pașcaș și Cristian Oros, dar ei nu au dat satisfacție.

Imediat după reunirea echipei au apărut și primele nume noi la gruparea antrenată de Marius Pașca. Primii doi care au și semnat cu „alb – albaștrii” au fost jucătorii veniți de la Universitatea Cluj este vorba de Viorel Ionașcu și Cristian Păcurar. în probe cu FC Zalău se mai află portarul Marcel Petcuț jucător care ultima dată a evoluat pentru juniorii republicani de la Luceafărul Bălan. La antrenamente cu gruparea zălăuană a fost și un junior de la Ardealul Cluj Ovidiu Cherciu (foto) care a stat două zile la poalele Meseșului. Cele două părți nu au ajuns la o înțelegere astfel că tânărul jucător a părăsit echipa.

În amicalul de sâmbătă de la Oradea FC Zalău a mai testat un jucător Claudiu Crișan care evoluează în Liga a IV-a Bihor la Bioland Paleu. Oficialii conducerii s-au convins rapid de valoarea acestuia astfel că nici nu s-a pus problema ca jucătorul să continue pregătirile cu FC Zalău.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce a spus președintele grupării, Ioan Morar, despre cei doi

25 Jan. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă