Optimism în Copou înaintea startului returului

16 Mar. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Cu două zile înaintea startului returului Ligii a II-a, noile achiziții ale grupării ieșene CSMS și-au expus în cadrul unei conferințe de presă punctul de vedere despre partea a doua a campionatului, la finele căreia speră să promoveze în Liga I. Ciprian Milea, Cristian Hăisan, George Cotigă, George Codrea, Ionuț Irimia, Alexandru Crețu, Yamodou Camara și Ivan Petrovic au afișat o stare de spirit optimistă, punctând că Iașiul are șanse să revină pe prima scenă la finele acestui sezon.
În aceeași notă au fost și declarațiile oficialilor, președintele executiv Florin Prunea și antrenorul Ionuț Popa punctând că CSMS trebuie să câștige la Dinamo II, în prima etapă, pentru a rămâne în grafic.
„Jucătorii nou-veniți trebuie să dovedească faptul că merită să joace la Iași. Așteptările de la ei sunt mari. Trebuie să câștigăm la Dinamo II, pentru că dacă pierdem mai mult de două meciuri deja ieșim din graficul promovării. Dacă privim clasamentul, pornim cu șansa a șasea, dar jucătorii sunt încrezători că pot duce echipa în liga I. Chiar am discutat cu ei și mi-au spus că, în opinia lor, lotul nu mai trebuie întărit, semn că ei cred în potențialul echipei”, a declarat Ionuț Popa.
Patru absenți
Tehnicianul nu va conta în primul meci al returului pe patru jucători importanți. Claudiu Tudor este suspendat pentru cumul de cartonașe, în timp ce Avrămia, Gado și Vladu au probleme medicale. „Sunt nemulțumit de componența lotului pentru meciul cu Dinamo II, în sensul că vor lipsi patru jucători pe care eu îi vedeam titulari. Tudor este suspendat, în timp ce Gado, Avrămia și Vladu absentează din motive medicale. Mă deranjează că nu pot conta pe ei”, a adăugat Popică.
Acesta a subliniat că încearcă în continuare să întărească linia ofensivă: „La finalul turului au plecat mai mulți atacanți și au venit în pauza competițională alți jucători în probe. Malinic încă mai este în Copou, dar nu știu dacă va rămâne, întrucât avem nevoie de jucători mai buni decât cei la care eu am renunțat. Trebuie spus că în afară de cei care au sosit, au mai fost discuții și cu Zuluf, care a ales Mioveniul, Chițu, golgeterul seriei, care ba a zis că vine, ba că nu mai vine, Dedu, de la Brașov, care a declinat oferta și Brajkovic. Unii au avut pretenții mari și noi nu putem strica acest climat la vestiar, pentru a da o sumă mai mare unuia sau altuia”.
Ionuț Popa și-a exprimat speranța că nu se vor mai retrage echipe din campionat, pentru a nu fi stricată competiția: „Sper să nu se mai retragă echipe din campionat, pentru că altfel vom juca doar 7-8 etape în retur, vom ajunge să jucăm din an în Paști”.
Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
16 Mar. 2012, 09:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă