Onicaș a semnat cu Olimpia: „Va fi jucătorul nostru pentru următorii doi ani”

Onicaș a semnat cu Olimpia:**

Olimpia Satu Mare a reușit sâmbătă să perfecteze cel mai sonor transfer din această vară. Echipa din Seria a II-a a Ligii 2 a semnat cu Mihai Onicaș, fostul jucător al lui ASA Târgu Mureș. Mijlocașul de 24 de ani a urmărit din tribună meciul „școală” dintre jucătorii lui Cosmin Bodea, iar la finalul acestuia a fost însoțit de președintele Dan Băbuț și de Ioan Câmpan în biroul de sub tribună pentru a negocia ultimele detalii ale contractului său. Onicaș a semnat pe doi ani cu Olimpia.

„Ne-am înțeles asupra unor detalii din contract, iar Mihai Onicaș va fi jucătorul nostru pentru următorii doi ani” a spus Dan Băbuț, citat de informatia-zilei.ro. În schimb, Onicaș a fost destul de laconic și a rostit puține cuvinte. „Da, ne-am înțeles, dar acum plec acasă și mă întorc miercuri” a declarat jucătorul aceleiași surse după care a acceptat să pozeze cu tricolul Olimpiei în mână.

Mijlocașul de 24 de ani a evoluat în sezonul trecut în Liga a II-a la ASA Târgu Mureș. În 2009 a jucat la Steaua, iar în următoarea perioadă a mai îmbrăcat tricourile și echipelor Poli Iași, FCM Târgu Mureș, Unirea Urziceni și Viitorul Constanța.
 

Până joi, atunci când se termină perioada de transferuri, Olimpia mai încearcă să perfecteze achiziționarea lui Ciprian Brata, în litigiu cu Pandurii Târgu Jiu.

Pe aceeași temă