Onciu a semnat cu Rapid Suceava: „Avem în acest moment un lot mai valoros decât în prima parte a campionatului”

Onciu a semnat cu Rapid Suceava:**

Transfer important reușit de Rapid Suceava pe ultima sută de metri a perioadei de transferări. Oficialii de pe Areni au dat o adevărată lovitură, convingându-l pe Marius Onciu să revină acasă, după cinci ani petrecuți la Ceahlăul Piatra Neamț. Negocierile dintre cele două părți au durat foarte puțin, mijlocașul în vârstă de 27 de ani semnând ieri un contract pentru o perioadă de un an și jumătate cu gruparea suceveană.

„Venirea lui Onciu reprezintă un mare câștig pentru noi, fiind un jucător de certă valoare, cu o mare experiență competițională. Fiind sucevean get beget, el nu va avea nevoie de o perioadă de acomodare, pentru că îi cunoaște pe majoritatea dintre noii săi coechipieri. Concurența în sânul lotului este mai mare acum ca niciodată, părerea mea fiind că avem în acest moment un lot mai valoros decât în prima parte a campionatului. Asta nu înseamnă că meciurile vor fi dinainte câștigate, va trebui să luptăm cu ardoare pentru fiecare punct, ca și în tur”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În afara lui Onciu, Rapid i-a mai transferat în această iarnă pe fundașul central Romeo Soare, de la Unirea Slobozia, pe mijlocașii Eduard Săvoaia, de la CSMS Iași, și pe Narcis Alexandru, de la Cetatea Târgu Neamț, precum și pe atacantul Alexandru Buziuc, de la Gaz Metan Mediaș. Aceștia i-au înlocuit pe Marius Matei, plecat la FC Voluntari, Andrei Cerlincă, cedat la Rapid București, și Valeriu Tiron, îndepărtat de la echipă din motive disciplinare.

Iată și lotul de 23 de jucători cu care Rapidul va aborda partea a doua a campionatului:

portari – Andrei Rohețki, Cătălin Pascal;
fundași – Daniel Bălan, Constantin Ferariu, Radu Sava, Claudiu Velescu, Florin Plecanciuc, Remus Soare, Dorin Semeghin, Cristian Spătar;
mijlocași – Răzvan Bîgu, Adrian Gheorghiciuc, George Apostol, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Dragoș Sfrijan, Eduard Săvoaia, Adrian Vornicu și Narcis Alexandru;
atacanți – Cătălin Golofca, Mircea Negru, Sascha Marinkovic, Alexandru Buziuc.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Bogdan IORDACHE

Pe aceeași temă