Olaru ar putea deveni „marinar”. Giurgiu, Jianu și Pantelie sunt și ei pe lista de achiziții a Farului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2015, 13:25 Actualizat: 29 Jan. 2015, 13:35 Bursa transferurilor
Olaru ar putea deveni „marinar”.  Giurgiu, Jianu și Pantelie sunt și ei pe lista de achiziții a Farului

Abia reuniți la începutul acestei săptămâni, conducătorii Farului trebuie să se miște repede pe piața transferurilor pentru a întări lotul grupării din Constanța. Pe lista de achiziții a „marinarilor” se află mai mulți jucători cunoscuți în special în Liga a II-a. Alexandru Giurgiu, Marius Jianu, Cristian Pantelie și portarii Bogdan Olaru (foto) și Alexandru Coman ar putea fi posibilele ținte ale Farului, anunță ziuaconstanta.ro.

Cum Gabriel Ciucă se va despărți de constănțeni, conducătorii Farului s-au gândit că Bogdan Olaru, fostul portar al Deltei Dobrogea, Dunărea Galați, FC Maramureș sau Poli Galați e postrivit pentru a acoperi acest post. În vârstă de 26 de ani, Olaru este gălățean, are 1,91 m înălțime și 85 de kilograme. 

„Gabriel Ciucă are unele probleme personale și a dorit să fie mai aproape de casă. Va sosi însă Bogdan Olaru, care a apărat în tur la Delta Dobrogea Tulcea. Vine cu actele în mână, rămânând să ne înțelegem. De asemenea, îl verificăm în această perioadă pe Alexandru Coman”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu.

În plus, miercuri, la antrenamente a participat și goalkeeperul Alexandru Coman (25 de ani, 1,98 m), ce a apărat la FC Hunedoara sau Mureșul Deva.

Pentru întărirea apărării și a atacului, Farul poartă discuții cu Alexandru Giurgiu (22 de ani, 1,87 m, ultima dată la Metalul Reșița), Marius Jianu (26 ani, 1,79 m, ultima dată la Unirea Slobozia) și Cristian Pantelie (29 ani, 1,82 m, liber de contract după ce tocmai și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău).

De luni se intră în cantonament

În privința pregătirii, de luni Farul va intra într-un cantonament de zece zile la stadion, urmând și a efectua multe antrenamente pe plajă.

Pentru următoarea perioadă, tehnicienii constănțeni au în plan cinci meciuri de verificare, trei fiind deja stabilite: cu Delta Dobrogea Tulcea (pe 14 februarie), cu Înainte Modelu (pe 18 februarie) și cu Dunărea Călărași (ultima, pe 21 februarie), iar sâmbătă, 31 ianuarie, se dorește o partidă cu o echipă de Liga a IV-a din județul Constanța, posibil CS Eforie. 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2015, 13:25 Actualizat: 29 Jan. 2015, 13:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă