„Oficialitățile locale fac eforturi ca să ne asigure bugetul, noi nu putem să le înșelăm așteptările”

03 Feb. 2012, 11:51 Bursa transferurilor

Campania de achiziții la Alro, din această iarnă, se va încheia după acoperirea liniei defensive. Oficialii divizionarei secunde vor mai transfera cel puțin un fundaș, iar la revenirea din Antalya banca tehnică va decide dacă va renunța la un atacant. Președintele Jane Nițulescu consideră că echipa trebuie să se ridice la nivelul condițiilor oferite de autoritățile locale.

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, susține că rezultatele echipei trebuie să fie direct proporționale cu sprijinul financiar al autorităților. Oficialul clubului consideră că posturile sunt bine acoperite, singurele probleme existând în linia defensivă. Aflați în stagiul pregătirii centralizate, președintele divizionarei secunde a precizat că la revenirea în țară antrenorul Daniel Mogoșanu va prezenta o analiză despre modul în care jucătorii au răspuns pregătirii centralizate.

„Când va veni antrenorul ne va face o informare, o analiză, nu lucrăm după ureche, au dat niște teste fizice să vedem la ce stadiu au venit, când se întorc din Antalya vor susține din nou alte probe. Ne rugăm să fie sănătoși și să avem noroc. Oficialitățile locale fac eforturi ca să ne asigure bugetul, noi nu putem să le înșelăm așteptările. Nu mai acceptăm figuri, sunt jucători profesioniști, câștigă foarte bine comparativ cu oamenii care se duc la serviciu.Până acum dacă ne lipseau doi trei jucători, aveam apăsări că nu joacă respectivii, acum am adus jucători să fim acoperiți pe posturi, să existe soluții, acum depinde cum vor juca, nu depinde de mine, depinde cum îi pregătește. Nou-veniții s-au prezentat foarte bine la testele fizice”, a declarat Nițulescu.

„Vrem să aducem fundași peste nivelul celor care-i avem”

Președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, a precizat că se dorește aducerea a cel puțin unui fundaș. După rezolvarea problemelor în linia defensivă campania de achiziții se va încheia. În plus, din lotul actual este posibil ca un atacant să părăsească echipa, decizie ce îi aparține antrenorului Daniel Mogoșanu.

„Vrem să aducem fundași la nivelul sau peste nivelul celor pe care îl avem. Considerăm că sigur ne mai trebuie minim un fundaș, normal ar trebui să avem cinci pe cele două posturi. Mai sunt soluții dintre cei pe care îi avem în echipă, care pot juca fundași. Suntem supradimensionați la vârfuri, astă vară am adus trei atacanți pentru că aveam doi, Dulcea și Ene, era și Anghelina, dar în jocul amical, acum a fost folosit fundaș dreapta. I-am adus pe Stoianof, Crețu și Crăciun. Niciunul din vârfuri nu au dat satisfacție, dovadă numărul de goluri date, din cauza asta l-am adus pe Boroiban”, a mai precizat oficialul clubului.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Feb. 2012, 11:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă