Oficialii FCM-lui au acceptat transferul lui Astafei la Oțelul! „A fost singura echipă care m-a ofertat”

Oficialii FCM-lui au acceptat transferul lui Astafei la Oțelul!**

Campania de transferuri din această iarnă a început în forță, iar prima lovitură a dat-o Oțelul. Gălățenii au reușit să îl aducă pe Victor Astafei, jucător ce a fost, la un moment dat, și în atenția Stelei.

Mijlocașul ofensiv a reușit un tur de excepție la Gaz Metan Mediaș, unde a fost împrumutat de la FCM Târgu Mureș. Astafei a reușit să înscrie de 8 ori în tur, fapt ce îl plasează pe locul 3 în topul golgheterilor, după Rusescu și Marius Niculae.

„Sper să continui așa și la Galați. Eu îmi doresc mult mai mult. La Mediaș m-am simțit foarte bine, vreau să le mulțumesc tuturor celor de acolo. Pot spune că ne-am ajutat reciproc, dar aveam nevoie de ceva sigur și Oțelul a fost singura echipă care m-a ofertat, în rest au fost numai vorbe”, a spus pentru Liga2.ro fotbalistul de 25 de ani.

„Oțelul poate reveni unde a fost”

Oțelul a reușit un „târg” de excepție, plătind numai 200.000 de euro pentru jucătorul cotat la 1,2 milioane de Transfermarkt. De cealaltă parte, Astafei e optimist și visează la cupele europene.

„Oțelul poate să revină unde a fost acum doi ani. În mare parte sunt aceiași jucători și urmează un retur în care se poate realiza orice. Avem și șansa Cupei. Acum pot spune că sunt gălățean și vreau să joc din ce în ce mai bine, mult mai bine decât înainte. E bine că mă pot concentra exclusiv pe fotbal, având un contract sigur, conchide Astafei.

16 meciuri a jucat Astafei pentru Mediaș, în care a înscris de 8 de ori

Articol publicat de Mihai CINPOERU

Pe aceeași temă