OFICIAL | Chindia l-a achiziționat pe Valentin Alexandru, golgheterul Dunării Călărași din sezonul promovării

OFICIAL | Chindia l-a achiziționat pe Valentin Alexandru,** golgheterul Dunării Călărași din sezonul promovării

Chindia a realizat, astăzi, a treia achiziție a iernii. Echipa târgovișteană care are ca obiectiv promovarea a semnat un contract cu Valentin Alexandru (27 de ani), atacant care vine sub formă de împrumut până în vară de la Dunărea Călărași. Mijlocașii Mihai Neicuțescu (Dinamo) și Bogdan Șandru (Dunărea Călărași) sunt celelalte transferuri efectuate până acum de trupa antrenată de Viorel Moldovan.

Alexandru a înscris 50 de goluri în 74 de meciuri jucate în campionatul Ligii 2, respectiv Ligii 1 pentru Dunărea Călărași. Lăsat acasă de Dan Alexa și neinclus în lotul pe care l-a luat în cantonamentul din Antalya, atacantul a fost împrumutat la Chindia, una dintre contracandidatele la promovare din ediția trecută a Ligii 2.

„Am avut discuții cu cei din conducerea Chindiei pentru Vali Alexandru. El a plecat de la noi sub formă de împrumut până pe 30.06.2019. Este un fotbalist de top. Am promovat cu el și a dovedit calitate de golgheter. Îi urez succes lui, dar și lui Bogdan Șandru, care o să-i fie din nou coleg”, spunea, pentru Liga2.ro, încă de marți, Florentin Brișan, președintele Dunării Călărași.

Atacantul originar din Popești Leordeni a fost utilizat în prima parte a sezonului Ligii 1 la Dunărea în doar 9 meciuri, în care a înscris un gol. În ediția trecută a Ligii 2, Alexandru înscria 24 de goluri în 33 de jocuri. În cariera sa a mai evoluat pentru Victoria Brănești, Juventus București, CS Otopeni, Academica Clinceni, Gloria Popești Leordeni, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chijna. Pentru aceste două echipe din urmă, cât și la Dunărea, a bifat meciuri în Liga 1.

„Mai avem nevoie cel puțin de un fundaș central, un mijlocaș central și de un atacant. Sper să mai găsim unul-doi fotbaliști U21″, spunea antrenorul Viorel Moldovan la reunire.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă