„O să fie dat cu 10 milioane de euro, nu la Steaua, îl dau la Lyon, undeva”. Chindia visează să dea lovitura cu unul dintre golgheterii săi din acest sezon

Unul dintre cei mai interesanți jucători promovați de Chindia Târgoviște în acest sezon de Liga 2 a fost atacantul Daniel Iliuță Popa. Atacantul de 21 de ani a făcut un cuplu perfect în ofensivă cu Cristian Cherchez (25 ani), cei doi reușind să înscrie jumătate din golurile date de echipa lor în acest campionat, 33 din 66.

Evoluția lui Daniel Popa a atras atenția mai multor cluburi, FC Botoșani fiind unul dintre ele. Totuși, achiziționarea atacantului va fi destul de dificilă, deoarece acesta este deținut în coproprietate de Chindia și Ghiorghi Zotic, patronul echipei FCM Târgoviște. Acesta din urmă a transmis că este dispus să-l cedeze pe jucător dacă primește în schimb 100.000 de euro.

„Îi dau drumul, cum să nu. Le dau drumul tuturor, să crească toți. Momentan nu s-a negociat niciun transfer la Botoșani. 100.000 este cota minimă, atât vreau pe Dani Popa. Îi mai păsuiesc, nu e problemă. Eu zic că jucătorul poate evolua fără probleme în Liga 1, poate chiar face față la echipa națională Under 21. Am mare încredere în calitățile lui, vă spun sincer că în doi ani de zile o să ajungă să joace în cupele europene, o să fie dat cu 10 milioane de euro, nu la Steaua, îl dau la Lyon, undeva”, a spus Zotic, potrivit jurnaldedambovita.ro.

Oficialii Chindiei sunt mai rezervați în privința transferului jucătorului la Liga 1. „Deocamdată, Popa este jucătorul nostru, nu există nicio ofertă concretă. Cei de la Botoșani doar și-au manifestat interesul, a fost doar o discuție. Au vrut să știe care este situația jucătorului. Rămâne de văzut dacă vor face o ofertă sau nu. Nu avem mai mult de spus în acest moment, atâta timp cât nu există ceva concret”, a declarat, pentru aceiași sursă, Marcel Ghergu, președintele Chindiei.

5 goluri a bifat Daniel Popa pentru Chindia Târgoviște în play-off-ul Ligii 2

16 goluri și 31 de meciuri a strâns în total Daniel Popa în tricoul Chindiei în acest sezon de Liga 2. Principalul golgheter al echipei dâmbovițene este Cristian Cherchez, cu 17 goluri, în timp ce al doilea marcator este Georgian Honciu cu 5 goluri.

Pe aceeași temă