O pierdere pentru FCM Târgoviște! Gabriel Petre a plecat în Italia!

O pierdere pentru FCM Târgoviște!** Gabriel Petre a plecat în Italia!

FCM Târgoviște nu va mai putea conta pe serviciile mijlocașului Gabriel Petre din această iarnă. Jucătorul morenar este decis să renunțe definitiv la gruparea din Șotânga, după ce și-a găsit un angajament la Vicoli, o echipă din Liga a V-a, din Italia.

Pentru a arăta că nu-l mai interesează divizionara C dâmbovițeană, mijlocașul nu s-a prezentat la reunirea echipei ce a avut loc în dimineața zilei de ieri. Cum o duce foarte bine în țara peninsulară, jucătorul dâmbovițean lasă de înțeles că nu știe când mai revine în România. „Eu sunt în Italia și nu mai vin în țară prea curând”, ne-a declarat scurt jucătorul morenar. La gruparea italiană, morenarul a reușit să puncteze 6 goluri în patru etape. Gabriel Petre a ajuns la FCM Târgoviște în toamnă, de la divizionara D, Flacăra Moreni.

Mădăran, în căutarea unei noi echipe

Un alt jucător pe care l-ar putea pierde Municipalul în intersezon este și fundașul Mădăran. Ca și Petre, apărătorul dâmbovițean nu a ajuns la reunirea roș-albaștrilor, fiind hotărât să-și găsească în cel mai scurt timp o nouă echipă. Absențele celor doi fotbaliști de la primul antrenament duc și conducătorii clubului din Șotânga să creadă ce ambii pot fi trecuți la capitolul pierderi. „Am impresia că Mădăran și Petre și-au schimbat prioritățile în această iarnă. E treaba lor dacă nu vor să mai vină la FCM”, ne-a precizat delegatul Severin Anghelinu.

FCM Târgoviște, trei amicale în două săptămâni

Pe fotbaliștii de la FCM Târgoviște îi așteaptă o perioadă de foc până la reluarea campionatului. Pe lângă antrenamentele de natură fizică, aceștia sunt nevoiți să susțină mai multe meciuri amicale, pe care le-au perfectat conducătorii divizionarei C dâmbovițene. Astfel, la sfârșitul săptămânii, roș-albaștrii vor înfrunta la Moreni, Flacăra (ora 11.00), după care urmează testele cu Atletic Bradu (12 februarie) și Petrolul Târgoviște (15 februarie), unde ambele jocuri au loc în deplasare. De asemenea, oficialii Municipalului vor stabili în zilele următoare și restul de jocuri de pregătire pe care le vor avea de disputat elevii lui Puiu Becheanu, înaiante de „oficialul” cu FC Zagon

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă