Numirea ca antrenor a lui Laurențiu Roșu nu e singura noutate la CS Mioveni. Argeșenii s-au despărțit de un jucător adus în vară

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2017, 19:01 Actualizat: 15 Nov. 2017, 19:02 Bursa transferurilor

Numirea lui Laurențiu Roșu ca antrenor principal la CS Mioveni nu este singura noutate din această săptămână de la echipa argeșeană. Conducătorii clubului galben-verde au decis marți să încheie colaborarea și cu unul dintre jucătorii aduși la echipă în această vară. Daniel Ene și-a reziliat amiabil contractul cu CS Mioveni.

Intrat pe teren în minutul 52 al meciului de sâmbătă trecută cu Sportul Snagov, în locul fundașului Costinel Gugu, atacantul Daniel Ene nu a reușit să aducă un plus echipei sale în ofensivă, ba chiar a irosit marea șansă ca CS Mioveni să câștige jocul cu ilfovenii. La ultima fază a partidei, la scorul de 2-2, Ene a executat penalty-ul scos de Florescu, însă Fila i-a ghicit colțul, a respins și a evitat golul cinci al meciului desfășurat pe stadionul Orășenesc.

Atacantul adus în vară de la nou-promovata în Liga 1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe i-a nemulțumit pe conducători, astfel că s-a ajuns la rezilierea contractului.

„Clubul nostru a renunțat începând de ieri la serviciile jucătorului Daniel Ene. Contractul a fost reziliat de comun acord. Atacantul venise la CS Mioveni în vară, de la nou-promovata în Liga I, Sepsi Sf Gheorghe”, e comunicatul clubului din Mioveni.

În cele 17 etape trecute din acest sezon, Daniel Ene a evoluat în doar 10 meciuri pentru CS Mioveni, totalizând 335 de minute pe teren. Atacantul a început doar de două ori ca titular, de restul intrând pe teren din postura de rezervă. În această perioadă a reușit să înscrie și două goluri, cu Știința Miroslava (5-1) și Dacia Unirea Brăila (2-2).

În cariera sa, slătineanul Dumitru Daniel Ene a evoluat pentru FC Olt Slatina, CS Mioveni, Unirea Sloboyia, Arieșul Turda, FC Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și din nou CS Mioveni.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2017, 19:01 Actualizat: 15 Nov. 2017, 19:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă