Numirea ca antrenor a lui Laurențiu Roșu nu e singura noutate la CS Mioveni. Argeșenii s-au despărțit de un jucător adus în vară

Numirea lui Laurențiu Roșu ca antrenor principal la CS Mioveni nu este singura noutate din această săptămână de la echipa argeșeană. Conducătorii clubului galben-verde au decis marți să încheie colaborarea și cu unul dintre jucătorii aduși la echipă în această vară. Daniel Ene și-a reziliat amiabil contractul cu CS Mioveni.

Intrat pe teren în minutul 52 al meciului de sâmbătă trecută cu Sportul Snagov, în locul fundașului Costinel Gugu, atacantul Daniel Ene nu a reușit să aducă un plus echipei sale în ofensivă, ba chiar a irosit marea șansă ca CS Mioveni să câștige jocul cu ilfovenii. La ultima fază a partidei, la scorul de 2-2, Ene a executat penalty-ul scos de Florescu, însă Fila i-a ghicit colțul, a respins și a evitat golul cinci al meciului desfășurat pe stadionul Orășenesc.

Atacantul adus în vară de la nou-promovata în Liga 1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe i-a nemulțumit pe conducători, astfel că s-a ajuns la rezilierea contractului.

„Clubul nostru a renunțat începând de ieri la serviciile jucătorului Daniel Ene. Contractul a fost reziliat de comun acord. Atacantul venise la CS Mioveni în vară, de la nou-promovata în Liga I, Sepsi Sf Gheorghe”, e comunicatul clubului din Mioveni.

În cele 17 etape trecute din acest sezon, Daniel Ene a evoluat în doar 10 meciuri pentru CS Mioveni, totalizând 335 de minute pe teren. Atacantul a început doar de două ori ca titular, de restul intrând pe teren din postura de rezervă. În această perioadă a reușit să înscrie și două goluri, cu Știința Miroslava (5-1) și Dacia Unirea Brăila (2-2).

În cariera sa, slătineanul Dumitru Daniel Ene a evoluat pentru FC Olt Slatina, CS Mioveni, Unirea Sloboyia, Arieșul Turda, FC Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și din nou CS Mioveni.

Pe aceeași temă