Nouă jucători puși pe liberi la Otopeni!

Nouă jucători** puși pe liberi la Otopeni!

Ședința din jurul prânzului desfășurată la CS Otopeni s-a lăsat cu „victime”. Astfel, conform declarațiilor directorului executiv Mugur Porumbacu, s-a decis renunțarea la nouă jucători din lotul actual. Pentru doi dintre aceștia este vorba de o terminare a împrumutului de la Viitorul Constanța. Directorul general al constănțenilor Zoltan Iașko a fost deja anunțat că ilfovenii au renunțat la Sin și Robert Lupu, din cauza prestațiilor modeste din tur.

Tot din același motiv, încă șapte jucători nu vor mai prinde returul la Otopeni. Este vorba de fundașii Odoroabă, Alex Dragomir și Perde, mijlocașii Ciprian Ursu și Voinea, plus atacanții Florin Anghel și Marius Ene. În zilele următoare se va oficializa despărțirea de jucători, urmând a fi chemați la club pentru a li se da actele.

În altă ordine de idei, oficialii Primăriei Otopeni prezenți la această ședință le-au atras atenția și celor din conducere că vor urma sancțiuni drastice pe viitor în cazul în care echipa nu va ajunge pe linia de plutire în retur, ca să nu mai vorbim de evitarea retrogradării din Liga a II-a. Toate acestea vin după cel mai slab tur de campionat din ultimii ani și poate chiar din istoria echipei CS Otopeni în ligile inferioare

Pe aceeași temă