Nițulescu: „Am adus jucători de care aveam nevoie”

13 Jan. 2012, 15:43 Bursa transferurilor
Nițulescu:** „Am adus jucători de care aveam nevoie

Președintele celor de la Alro Slatina este mulțumit de transferurile realizate în această perioadă. Oficialul clubului spune că au fost aduși jucători pe posturile deficitare, asigurând astfel concurența.

„Am căutat să aducem jucători de care avem nevoie. Va veni un jucător bun de bandă pentru că-i aveam doar pe Stancu și Stoica. Pe Săceanu l-am adus ca mijlocaș, joacă la închidere sau bandă dreaptă. Dacă vine și Vigariu, avem soluții de fundaș dreapta”, a precizat Nițulescu.

De asemenea, oficialul grupării slătinene spune că în ultima perioadă echipa a fost mult întinerită, singurul jucător din lot peste 30 de ani fiind mijlocașul Mircea Voicu. Mai mult decât atât, obligativitatea de a trimite în teren doi jucători sub 21 de ani nu reprezintă o problemă în cadrul clubului Alro. Președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, susține că există destule variante, mai ales pe postul de atacant.

„Avem vreo șapte soluții la jucători sub 21 de ani. Avem portarul Mecea, Quist, Coman, Anghelina, Ene, Crăciun, jucători grupați pe aceleași posturi, ca să poți să schimbi. Atacanți avem trei, pe oricare din ei poți să-i folosești”, a mai spus Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Jan. 2012, 15:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă